Alakítsd Tested Zsírégető Géppé Pilates Gyakorlatokkal

Ha szeretnéd feszesíteni a hasizmaidat és elveszíteni a testeden lévő felesleges zsírt – próbáld ki az 5 kedvenc pilates edzésünket! A gyorsabb eredmények érdekében végezd őket heti 3-4 alkalommal.

A PILATES SEGÍTHET A FOGYÁSBAN?
Mint minden edzésprogram esetében – amíg kitartasz mellette, rengeteget fogyhatsz! A pilates egy nagyszerű edzés, amely segít megerősíteni a testedet és javítani az egyensúlyodat. Egyszerre nyújt és “tonizál”.

Az alább található pilates edzések, nagy intenzitású intervallum edzésnek minősülnek, amely bizonyítottan szuperhatékony, ha zsírégetésről van szó.
Itt sokkal inkább arról van szó, hogyan hajtod végre a gyakorlatokat, mint arról, hogy hány ismétlést végzel. Teljes figyelmet kell fordítanod arra, hogy kontroll alatt tartsd a gyakorlatokat, és minden egyes mozdulatot precízen végezz.

Ezért, bár nem tűnik sok munkának – nincs ugrálás vagy futás -, gyakran elkezdenél remegni, amikor úgy tűnik, hogy csak fekszel és lazítasz. Ahhoz, hogy ezt a precizitást elérd a gyakorlatok végrehajtásakor, folyamatosan mozgásban kell tartanod az erőnlétedet (ez a hasizmod, a deréktáji izmok, a csípő és a farizmok). És egy bizonyos ponton elkezdesz remegni. Ebből tudod hogy a gyakorlat elkezdte kifejteni a hatását.

Most pedig nézzünk meg a 2 leghatékonyabb pilates edzést, nincs más dolgod mint utánozni az alábbi videós instrukciókat.

30 PERCES ZSÍRBONTÓ PILATES EDZÉS

20 PERCES PILATES A KARCSÚBB, HOSSZABB, ERŐSEBB TESTÉRT

 

Gyorsabban szeretnél fogyni? Mi kipróbáltuk az összes fogyókúrás táplálék kiegészítőt, hogy neked már ne kelljen, és rangsoroltuk őket a legjobbtól a legrosszabbig! Ide kattintva megnézheted az összeállítást.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn