4 gyors módszer az angyali segítségkéréshez

Biztos vagyok benne, hogy hallottad már… Az angyalok tiszteletben tartják a szabad akaratodat, és ritkán avatkoznak be az életedbe kifejezett engedély nélkül, és ez igaz! És ugyanakkor az angyalaid segíteni akarnak neked. Akkor mi a megoldás? Kérd a segítségüket!

1. Mentális segítségkérés
Az egyszerű igazság a következő: Nincs szükséged formális meghívásra vagy imára ahhoz, hogy angyali segítséget hívj az életedbe. Az angyalok képesek meghallani a mentális kérésedet, és így ha őszinte a kérésed, akkor meghallják és megkapják az üzenetet, hogy közbelépjenek és segítsenek. Erre nincs egy egységes módszer… Ezért azt tanácsolom, hogy olyan módon kérj segítséget az angyalaidtól, ahogyan neked kényelmes.

Kérheted Istent, hogy küldjön angyalokat, hogy segítsenek javítani a jelenlegi kihívásodat vagy helyzetedet, vagy közvetlenül beszélhetsz az angyalaiddal, és kérheted őket, hogy avatkozzanak közbe valami ügyben. Néhányan attól tartanak, hogy ha közvetlenül hívják az angyalokat, azzal cserbenhagyják Istent, vagy valamilyen módon hátat fordítanak az isteni kapcsolataiknak. Ha így érzel, kérd Istent, hogy küldjön angyalokat, hogy segítsenek neked, de azt is tudd, hogy az angyalok Isten akarata szerint szolgálnak, és Isten akarata szerint az angyalok támogatnak téged… Tehát akár arra kéred Istent, hogy küldje őket, akár közvetlenül hívod az angyalokat, teljes összhangban vagy az Isteni Akarattal.

Az, hogy mentálisan hogyan kérsz, szintén a te értelmezéseden múlik. Kifejezheted a kérésedet egy megerősítés formájában, például így;

“Most angyalok vesznek körül”. Vagy: “Köszönöm, angyalok, hogy segítetek meggyógyítani a testvéremmel való kapcsolatomat”. Alternatívaként könyöröghetsz az angyalok segítségéért;
– “Angyalok, kérlek, segítsetek nekem, hogy egészséges döntéseket hozzak az életem minden területén.”
– Vagy: “Angyalok… Fájdalmaim vannak, és szükségem van a segítségetekre. Kérlek, lépjetek közbe és segítsetek nekem”.

2. Segítségkérés hangosan
Ahogyan mentálisan is kérnéd angyalaid segítségét, szóban is megfogalmazhatod a kérést. Néha ez a módszer hasznos lehet, ha a negatív gondolatok lefelé tartó spiráljába kerülsz, vagy ha azon tűnődsz, hogy az angyalaid valóban meghallják-e a segítségkérésedet.

Ha úgy döntesz, hogy hangosan kérsz segítséget angyalaidtól, azt javaslom, keress egy csendes, békés helyet a természetben vagy az otthonodban, ahol nem zavarnak, és szóban tudasd angyalaiddal, hogy miben szeretnéd az útmutatásukat és segítségüket kérni.

3. Írj angyalaidnak egy levelet
Ez a módszer az angyalaid segítségének kérésére akkor működik jól, ha valami nyomja a szívedet… Vedd elő és írd papírra.

Nyugodtan légy teljesen őszinte az angyalokkal, hogy mit érzel, és milyen fájdalmat, dühöt, szorongást vagy zavarodottságot élsz át. Ne aggódj amiatt, hogy itt negatív leszel… Néha a legjobb módja annak, hogy elengedd a negativitást, az, hogy kiadod magadból. Miután leírtad a kihívásaidat és problémáidat, írd le… “Angyalok, kérlek segítsetek nekem, hogy megoldjam ezt”. Vagy: “Köszönöm angyalok, hogy segítetek nekem ennek a helyzetnek minden aspektusában”.

4. Vizualizáld, hogy angyalok vannak veled
Bárhogyan is képzeled vagy vizualizálod az angyalaidat, az tökéletes. A valóság az, hogy az angyalok spirituális lények, és sokféle formát ölthetnek attól függően, hogyan érzékeljük őket. Tehát azt használd, ami neked megfelel, legyen szó akár az angyali fény izzó gömbjeiről, akár glóriával és szárnyakkal rendelkező gyönyörű lényekről… Amikor angyalokat vizualizálsz magad köré, gyakorlatilag a jelenlétedbe hívod őket.

Érezd bele magad a kívánt támogatás energetikai tulajdonságaiba.
Az utolsó mód, amivel foglalkozni szeretnék, hogy hogyan kérj segítséget az angyaloktól, az az, hogy egyszerűen érezz.

Fedezd fel a szokatlan titkot, hogy fejleszd az intuíciódat és közvetlen angyali útmutatást kapj. Ez a módszer két fő formát ölthet.

Az első mód az, amikor kihívást, dühöt, haragot, feldúltságot stb… Engedd meg magadnak, hogy teljesen átérezd a kihívást jelentő érzelmet, majd kérd, vagy egyszerűen képzeld el, hogy az angyalok elveszik tőled a sűrű érzelmeket és érzéseket, és a fénybe engedik őket. Ezután képzeld el, hogy a helyükre az Isteni szeretet, fény és együttérzés magas rezgésű angyali energiája lép. Legyetek tanúi és érezzétek a változást. Ez egy erőteljes módja az angyalaiddal való munkának.

Ezután érezzük meg, hogy mit szeretnénk, ha az angyalaink segítenének megteremteni. Tegyük fel, hogy szeretnéd, ha angyalaid segítenének egy új munkahely manifesztálásában. Hangolódj rá arra a lényegre, amit az új munkától szeretnél, és hangolódj rá arra az érzésre, amit ez teremtene benned. Viselkedj úgy, és érezd jól magad a megteremtendő új munkával kapcsolatban, mintha már meg is lenne. Amikor már teljesen abban a rezgésben és érzésben vagy, hogy megvan, amit szeretnél teremteni… Gondolkodj, mondd vagy csak érezd a szívedben: “Angyalok, ez az, amit teremteni akarok… Köszönöm, hogy segítettetek nekem, hogy teljesen összehangolódjak vele.”

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn