Angyali számok – minden amit tudni érdemes róluk

Az angyali számokat gyakran az univerzum üzeneteként értelmezik: azt jelzik, hogy az isteni erők a te érdekedben dolgoznak.

Volt már olyan napod, amikor mindenhol ugyanazokat a számokat láttad? Lehet, hogy az óra szerint 2:22 van, de aztán elhaladsz egy autó mellett, amelynek a rendszámtábláján 222 van. Betérsz egy kisboltba, és a számla 2222 forintot mutat…

Az alábbiakban végigvezetlek téged az angyalszámok titokzatos, de izgalmas világán. Induljunk!

Tartalomjegyzék – Kattints az általad keresett számra és azonnal olvashatod az elemzését:

111 – 1111 | 222 – 2222333 -333 | 444 – 4444 | 555 – 5555 | 666 – 6666 | 777 – 7777 | 888 – 8888 | 999 – 9999 | 1212 – 12:12 | 1717 – 17:17 | 1919 – 19:19 | 2020 – 20:20 |

Mit jelent ha angyali számokat látok?

Angyali számokat minden formában és alakban láthatsz: egy váratlan telefonhívásban vagy e-mailben, akár egy dal szövegében, amit az utcán hallasz. Az ilyen események nem puszta véletlenek: ezek az őrangyalaid, akik megpróbálnak neked üzenni.

Miért így üzennek az angyalok?

Az őrangyalok számai a kedvenc eszközeik közé tartoznak, hogy kommunikáljanak velünk. Nap mint nap terelgetnek minket, hogy a lehető legjobb úton járjunk, de ritkán van lehetőségünk kommunikálni velük.

Gondoljatok bele! Kicsit ijesztő lenne, ha valamerre elnéznél, és hirtelen egy angyalt látnál magad előtt állni. Ezért van szükségük a spirituális vezetőinknek egy másik módra, hogy kommunikáljanak velünk, és a számok ideálisak erre a célra.

Mi az az angyali szám?

Az egész univerzum a számokon alapul. A matematikusok és a számmisztikával foglalkozók ezt már évszázadokkal ezelőtt megértették.

Az angyali számok olyan jelek, amelyek célja, hogy egy isteni üzenetet juttassanak el hozzád, hogy átsegítsenek a nehéz időkön, vagy megerősítést adjanak arról, hogy a helyes vagy a helytelen úton jársz.

Gyakran jelennek meg segítő szándékkal a kétségek pillanataiban, vagy amikor zavarban vagy, bizonytalan vagy, hogy mi fog történni a jövőben, és milyen döntéseket kell hoznod.

Mutathatnak egy bizonyos dalt, beléphetnek az álmaidba, küldhetnek tollakat vagy érméket, vagy játszhatnak az elektromos fényekkel. Mivel a számok különleges rezgéssel rendelkeznek, ideális segítséget nyújtanak ebben a kommunikációban. Feltéve, ha hajlandóak vagyunk tudomásul venni és megpróbáljuk megérteni, amit mondanak.

Amikor elkezdesz észrevenni egy bizonyos sorozatot, szánj időt rá, hogy koncentrálj arra amit gondolsz és mit érzel abban a pillanatban.

Az egy jegyű, születési számod megtalálása

Nincs más dolgod mint a születési adataidat egy jegyű számokra bontani.
Például ha 1992.11.03.-án születtél akkor így csinálhatod:
1992 – 1+9+9+2=21=2+1=3
11.03.= 11+3=14=1+4=5
1992.11.03= 3+5=8

1. Az egyéniség: A siker az egyéniséged kifejezésével és az önálló munkával érhető el.
2. A diplomata: Számodra a boldogság az jelenti, ha jól együttműködsz másokkal, és béketeremtővé válsz.
3. A kommunikátor: A sikerhez a szavaidat és a kreativitásodat kell használnod. Sok írónak van ez az angyalszáma.
4. A fegyelmezett: Gondolj itt a bírákra és a tudósokra. A siker a rendszerezettség kialakításából és a részletekre való odafigyelésből fakad.
5. A szabad szellem: Akkor leszel boldog, ha soha nem hagyod magad beszorítani vagy rutinba esni. Fedezd fel a világot.
6. A felelősségteljes: Ez a gyógyító, segítő emberek jele. Szolgálatot nyújtani a nálad gyengébbek védelmében a sorsod.
7. Az elemző: Itt a belső bölcsesség van előtérben. A hit és a bizalom elnyerése lesz a sikerhez vezető utad. Gondolj itt a “spirituális vezetőre”.
8. A Hatalmas: Ez annak a jele, aki hatalomra és sikerre tesz szert az anyagi világban.
9. A Humanitárius: Itt az az életcélod, hogy mások szolgálatában állj olyan módon, ami megváltoztatja az emberiséget.

Az angyali számok használata

Szánj időt arra, hogy felfedezd, mit gondolsz és mit érzel, amikor az adott jelre gondolsz, vagy felteheted magadnak a következő kérdéseket:
Hogyan kapcsolódik az üzenet ahhoz, amin éppen keresztülmegyek?
Enyhíti-e a kétségem, vagy ad-e ötletet, hogy milyen irányba kell haladnom?
Valamilyen módon elakadtam, és szükségem van egy lökésre?

Használd az intuíciódat. Amikor szükségesnek érzed, kérj további jeleket…

Ha mélyebben érdekel a téma akkor érdemes lehet elolvasnod Doreen Virtue könyveit is.

Az angyali számok jelentése

Alapvetően azt jelentik, hogy kaptál egy erőteljes jelzést az angyaloktól. Így szeretnének átadni neked egy fontos üzenetet. Bárhol megjelenhetnek a számsorok – a bankszámládon, a rendszámtáblákon, az órákon, a mobilodon, és sok egyéb helyen. De végső soron mindegyik mást és mást jelent, teljesen egyedi üzenettel bírnak, ezt fogjuk a továbbiakban részletesen kielemezni…

111 vagy 1:11

Gyakran kapcsolódik a szerencséhez, a szerelemhez és a spiritualitáshoz. De ez egyben az újrakezdés jele is.
Amikor a 111-et látod, ezt úgy kell nézned, mint egy felhívást arra, hogy figyelj oda az életedben lévő összes pozitív jelre, és mindenre, ami eddig a kedvedre alakult.

Tehát bármi is történik az életeddel ebben az évben vagy a következőben, ne felejtsd el, hogy minden okkal történhet! 111 gyakran annak a jele, hogy az égiek ezt próbálják elmondani neked.
Ez egy komoly jelzés a másik oldalról, hogy hamarosan valami különleges vagy fontos dolog fog történni veled.

1111

Ha a 1111-et látod, az azt jelenti, hogy úgy kell szeretned magad, ahogy vagy. Valószínűleg nagyon különleges egyéniség vagy, aki hatalmas belső erővel rendelkezik, csupán időt érdemes szánnod arra, hogy meglásd.

Az 1 az újrakezdés jele. Arra emlékeztet, hogy a pozitív gondolatokra figyelj, hiszen amit ilyenkor gondolsz, az könnyen létrejön.

A 11 spirituális ébredést jelez, amit a 1111 kétszer is tartalmaz. Ennek az az üzenete, hogy ez az ébredés nagyobb változás lesz számodra, mint bármelyik másik, amit eddig tapasztaltál.
Találd meg az igazságodat, és igazodj hozzá, mert hamarosan megtapasztalod.

222 vagy 2:22

Ebben az olykor mereven célokat kitűző világban, ahol élünk, könnyű lehet megbotlani abban, hogy nem vagyunk egy bizonyos fejlődési ponton, ami ahhoz vezethet, hogy másokhoz hasonlítod magad. Amikor 222-őt látod mindenhol, ez arra emlékeztet téged, hogy legyél jelen, élvezd a pillanatot, és bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Ezt az angyalszámot látni a kapcsolatokról és a szeretetteljes kapcsolatokról is szól. Az adásról és a fogadásról egyformán. Ha sok kettest látsz, az azt jelenti, hogy érezd jól magad és engedd el magad. Ne gondolkodj túl sokat a következő lépéseiden.

A 222-es szám egy emlékeztető arra, hogy a jó úton jársz, és a helyes dolgokat teszed az életben. Ez a pozitivitás, a szerencse és az öröm jele is.

2222

A 2222-es angyali szám a remény, a szeretet és a pozitivitás erőteljes szimbóluma. Gyakran látják azok, akik nehéz időszakon vagy jelentős életmódváltáson mennek keresztül.

Azt is jelzi hogy az univerzum veled van, és azt szeretné, ha tudnád, hogy minden rendben lesz. Ha tehát mostanában szerencsétlennek érzed magad, a 2222 emlékeztet arra, hogy jobb napok várnak rád.

Hamarosan útmutatást kapsz, azonban készen kell állnod rá hogy fogadd az érkező üzeneted. Ehhez pedig szükséged lesz az elméd lecsendesítésére; Ennek számos módja van, de a meditáció, a naplóírás és a természetben töltött idő rengeteget segít neked.

Bízz abban, hogy a kapott útmutatás pontosan oda vezet, ahová el kell jutnod. Amikor a 2222 megjelenik, tudd, hogy az univerzum minden lépésedet támogatja. Higgy magadban és a képességedben, hogy a vágyaidat valósággá tudod manifesztálni, ha így teszel, az akaratod valóra is válik.

333 vagy 3:33

Ha a 333-at látod hamarosan valószínűleg extra energiát kapsz. Ez a szám a lelki erőt jelképezi, a meghatározó utat mutatja meg a növekedéshez és a fejlődéshez. Minden olyan tevékenység, amely ehhez az úthoz kapcsolódik, elkerülhetetlenül extra energiaforrást jelent a címzett számára.

A 333 gyakran azt is mutatja, hogy az életed egy bizonyos területén felemelkedésre van szükséged. Ilyen területek a család, a munka vagy a pénzügyek. Bár a helyzetek gyakran eltérőek, ez egy üzenet arra, hogy keményen dolgozz, és hozd ki a legjobbat a számodra kínálkozó lehetőségekből.

Amikor az angyalok megjelenítik ezt a számot, segítenek biztosítani, hogy a növekedésed valami nagyon különleges dologhoz vezet, ha optimista és eltökélt maradsz.
Ezért a 333-as szám reményt és bátorítást nyújt neked, hogy életed minden körében növekedj. Azt sugallja, hogy ez a tökéletes időszak arra, hogy elfogadd a saját múltbeli hibáidat, és megbocsáss mindazoknak, akik korábban megbántottak téged.

3333

A 3333 egy erőteljes üzenet, amelyet felhasználhatsz arra, hogy jobban megértsd az életed és az irányt, amely felé tartasz. Kifejezi neked mindazt a szeretetet, amely most körülvesz téged.
Nemcsak az angyalok fejezik ki feltétel nélküli szeretetüket irántad, hanem az életedben lévő kapcsolatok is tele vannak most szeretettel, még akkor is ha te ezt nem veszed észre.

Igazán szerencsés vagy, mert valószínűleg hamarosan elkezded még jobban észrevenni azt a szeretetet, amely az életedben mindenkiben és mindenben jelen van.
Ez egy kiváló időszak arra, hogy megtanulj feltétel nélkül szeretni és megerősítsd a kapcsolataidat.

444 vagy 4:44

A 444 az egyik legerőteljesebb üzenet, amit őrangyalaid küldhetnek neked. Ez egy misztikus szám, amely útmutatást és védelmet szimbolizál. Általában arra utal, hogy cselekedj és változtass, méghozzá minél előbb.

Konkrétabban fogalmazva ez a szám azt is jelenti, hogy elég erős és magabiztos vagy ahhoz, hogy bármilyen kihívást felvállalj. A 444 ezen kívül a tisztánlátás jelképe is. Fontos, hogy tisztában legyél a szándékaiddal, és azzal, hogy mit akarsz elérni az életedben.

Sokan számoltak be arról, hogy a 444-es számot az órájukon, a telefonjuk képernyőjén vagy más helyeken látták a lehető legmegfelelőbb pillanatban, hogy jelentőséggel bírjon az életükre nézve.

Ez a szám tehát isteni beavatkozást és útmutatást jelent a spirituális birodalomból. Bizonyos értelemben ez egy “szent” szám, és azt mondják, hogy akkor jelenik meg, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

Azok az emberek, akik a 444-et gyakran látják, általában úgy érezhetik, hogy hívják őket valamire, különösen valami fontos, igazán jelentős dologra.

4444

Hamarosan áldások sora fog érni téged, igazán szerencsés ez a szám.
Az élet tele van véletlenekkel, és időről időre szembesülünk a tökéletes lehetőséggel, hogy új életet teremtsünk magunknak.

Nem mindig könnyű azonban megmondani, hogy mely lehetőségekkel érdemes élni, és melyeket jobb, ha békén hagyjuk.
A 4444 angyalszám alapvetően elsősorban a hit útjáról szól. Ez pedig azt jelenti, hogy az üdvösség felé tartasz, ezért jutalomban lesz részed.

Imáid most meghallgatásra találnak, a pedig megnyilvánulásaid áldásokat hoznak neked. Jó haladsz afelé, hogy beteljesítsd szent küldetésedet e mindannyiunk közös emberi tapasztalata során.

Ha egyedülálló vagy, akkor a 4444-es angyalszám azt üzeni neked, hogy a dolgok hamarosan megváltoznak. Valószínűleg kapcsolatba kerülsz vagy újra kapcsolatba kerülsz egy igazán fontos rokonlelkeddel vagy lelki társaddal.

555 vagy 5:55

Ha gyakran látod az 555-öt akkor akkor hatalmas változás előtt áll az életed jelenleg, de pozitív értelemben.

Az egyik módja annak, hogy pozitív erőket és pozitív embereket vonzzunk az életünkbe, ha elhisszük, hogy megérdemeljük. Számíts arra, hogy jó dolgok jönnek az utadba.
Figyelj erre az érzésre. Az 555-ös angyalszám visszatérő mintákat jelez, és arra emlékeztet, hogy nem vagy egyedül.

5555

Az 5555 a változás legerősebb szimbóluma. Ez a változás azonban nem szabad, hogy megijesszen.

Valójában tisztánlátást, bölcsességet, könnyedséget és azt a frissen megtalált önismeretet fogja hozni, amit eddig már régóta kerestél. Ez a szám a legmélyebb érzéseid és vágyaid feltárását is szimbolizálja. A legfontosabb, hogy engedd el a félelmeidet, és teljes mértékben fogadd el ezeket a vágyakat és érzelmeket. Ekkor tudsz a legjobban rezonálni a hamarosan bekövetkező eseményekkel.

666

Valószínűleg az első dolog, ami eszedbe jut, amikor a 666-os angyalszámot látod, az az, hogy balszerencse közeleg. Leggyakrabban úgy tartják, hogy ez a szám a gonoszt jelképezi.

Ezzel szemben csak annyit jelent hogy valamilyen egyensúlytalanság lépett fel az életedben. Itt az ideje, hogy megvizsgáld az életed minden területét, és azonosítsd ezt az egyensúlytalanságot, majd dolgozz a kijavításán.

Az egyik legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj a spirituális éneddel, és nagyobb egyensúlyt érj el, ha időt töltesz a természetben, különösen a víz közelében. Szánj időt arra, hogy kitisztítsd az elmédet, és koncentrálj a gondolataidra. Találd meg azt a békés helyet a lelkedben, és figyelj befelé..

Az állatokkal való együttlét szintén segít ebben a helyzetben. Az állatoknak tiszta lelkük van, és nagyon jól tudják, hogyan kell a pillanatban lenni. Engedd meg nekik, hogy megosszák veled ezt a tudást. Meg kell találnod az egyensúlyt, és ez azt jelenti, hogy bíznod kell önmagadban és a segítő angyalaidban.

6666

Ez a számsorozat gyakran az új lehetőségek érkezésével jár együtt, így ez egy csodálatos időszak lehet arra, hogy nyitott legyél az új lehetőségekre.Lehet, hogy a közeljövőben új kihívásokat kell vállalnod. De ha valóban azt akarod, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, akkor ezt egyúttal emlékeztetőnek is kell venned, hogy először a saját igényeiddel kell foglalkoznod.

Ahhoz, hogy a pozitivitást befogadhasd az életedbe, tárt karokkal kell fogadnod a tüzes energiákat. Vedd ezt jelzésnek, és szűrd ki azt, ami valóban a legfőbb jót szolgálja számodra, azok közül, amelyek visszatartanak – ezek lehetnek szokások, emberek vagy a saját, berögzött mintáid.

777

Ez egy nagyon különleges szám. Annak a jele, hogy az univerzum veled van, és támogat téged a spirituális utadon – különösen akkor, amikor kételkedsz magadban.

Összezavarodhatsz például azzal kapcsolatban, hogy hová kellene összpontosítanod az energiádat. Lehet, hogy különösen nehéz időszakon mész keresztül, ami miatt megkérdőjelezed a képességeidet és a célodat.

Bármilyenek is legyenek a körülmények, a 777-es angyalszám azt próbálja tudatni veled, hogy minden rendben van a spirituális utaddal. Azt is jelenti, hogy bölcs vagy, és olyan üzeneteket kaptál az életedben, amelyekkel másoknak is segíthetsz a saját életük kihívásaiban.

Ahhoz azonban kemény munkára van szükséged, hogy a hozzád érkező energia pozitív hatással legyen rád és másokra.

Ezen kívül pénzügyi szerencsét is jelez, erre érdemes figyelned.

7777

Ha folyamatosan látod ezt a számot, légy tudatában annak, hogy az univerzum üzenetet próbál küldeni neked.

Bár elsőre talán nem úgy tűnik, de a 7777 határozottan szerencsét hoz. A szerencse, amire vágysz és amire szükséged van, nem jön el magától, kemény munkát igényel. Amikor azonban eljön, akkor hosszú távú és mindenre kiterjedő lesz.

Legyél türelmes, és jobb ha sok erőfeszítést teszel azért, hogy elérjed, amit szeretnél. A végén bőségesen megéri majd a fáradozást.

Bármennyire nagy kihívásnak is tűnnek az előtted tornyosuló akadályok, a csillagok és az angyalok a te oldaladon állnak. Nézz befelé, kapcsolódj a spirituális oldaladhoz, és ezt használd fel azt céljaid eléréséhez. Egy fényesebb jövő áll előtted – csak keményen kell dolgoznod, hogy eljuss oda.

888

Valójában ez lehet az egyik legpozitívabb angyali üzenet, amit csak kaphatsz. Természetesen minden angyali számnak lehet jó és rossz jelentése is, de a 888 egy kicsit egyedülálló, mivel ez az erőteljes szimbólum szinte mindig pozitív dolgot jelent.

Ez annak a jele, hogy új energiák bősége felé tartasz, és az univerzum próbálja érzékeltetni, hogy mi vár rád, ha így folytatod. Ezért bármit is csinálsz, nem érdemes abba hagynod.

A helyzetedtől függően ez vonatkozhat a szerelmi életedre, a spirituális ébredésedre, az önbizalmadra vagy akár a pénzügyi helyzetedre is. Mivel a számsorozatok a spirituális megvilágosodás egyetemes forrásai a világunkban, a 888-at látni a mindennapi életedben azt jelenti, hogy az univerzum teljes mértékben támogat téged.

8888

A 8888 arra emlékeztet, hogy engedd el a félelmeidet, és nyisd ki magad az új lehetőségek előtt. A kockázatvállalás és az előrelépés az egyetlen kiút ebből a helyzetből. Végül csak azok jutalmazódnak meg, akik hajlandóak kockáztatni. Lépj tovább a múlt terhének levetésével.

999

A 999 azt jelzi számodra, hogy életed egy fontos időszaka véget ért. Ez vonatkozhat a jelenlegi munkádra, vagy akár egy gyógyulási, fejlődési folyamatra, amin keresztülmentél.

Ha ezt látod, akkor angyalok figyelmeztetnek arra, hogy ne kételkedj a jövőbeli életedben és a spirituális késztetéseidben. Próbálj tehát a másik felére koncentrálni: a pozitív példára a rossz szokások helyett, a természetes adottságaidra és a boldog életedre a felesleges aggodalmak helyett.

A nap 9. órájában egy új kezdet további új kezdetekhez vezet, és az egyetemes energiák továbbra is pozitív dolgokat küldenek neked.

9999

A 9999-es szám arra figyelmeztet, hogy érdemes készen állnod egy sor új lehetőségre és áldásra. Jó hírek és bőséges áldások érkezhetnek hozzád. Ha hatékonyan kezeljük az életünk változásait, semmi sem állhat céljaink elérésének útjába.

 

További különleges angyali számok

 

1212 vagy 12:12

Ha gyakran látod a 1212-őt, azt jelentheti, hogy a segítőid támogatnak, körülvesznek és védelmeznek téged. A szám mély nyugalmat, szeretetet vagy békét hozhat számodra. Az 1212 ezen kívül annak jele, hogy bőséggel leszel megáldva az életedben. Értelmezhető úgy is, hogy jó úton jársz és egy közelgő fontos lehetőség pozitív hatással lesz az életedre.

Ha továbbra is azt veszed észre, hogy a 1212 megjelenik az életedben, mindenképpen figyelj arra, hogy mit mondanak neked az angyalaid, bízz az útmutatásukban, és tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív változásokat érj el az életedben.

A pozitív energiák mindenütt ott vannak körülöttünk, csak meg kell nyitnunk a szívünket, hogy érezzük őket. Ha ezt megtesszük, akkor elérhetjük a nagyságot és a lehetséges legjobb életünket élhetjük. Ne feledd, hogy mindennek, amit az életben teszünk, van egy mögöttes értelme.

Az istenivel való kapcsolatunk az, ami mindent megváltoztat. Mindannyiunknak megvan az ereje, hogy pozitív változásokat érjünk el és megtaláljuk a bennünk rejlő isteni erőt. Minden a helyes döntések meghozatalán és a helyes úton való maradáson múlik.

1717 és 17:17

A 1717 azt üzeni neked, hogy egy lényeges élet- és lélekfeladatot kell teljesítened.

Azt is jelzi, hogy kaptál egy második esélyt a helyes döntésre. Elnyerted Isten megbocsátását, és most itt az ideje, hogy jó célra fordítsd. Ez olyasmi, ami örökre megváltoztathatja az életedet. Új perspektívát adhat neked, és segíthet, hogy magad mögött hagyd a múltadat.

Hibákat követtél el azzal, hogy mások céljait követted. Itt az ideje a paradigmaváltásnak. Légy a magad ura, és kövesd a szíved vágyait. Ne hagyd, hogy bárki más irányítsa az életedet – csak te tudod, hogy mi a legjobb neked. Ha akarsz valamit, menj és szerezd meg. Nincs értelme várni arra, hogy valami megtörténjen, amikor te magad is megteheted.

1919 vagy 19:19

Ha az 1919 megjelenik az életedben, az annak a jele, hogy kapcsolatban állsz a Szenttel. Ezen a kapcsolaton keresztül leszel képes beteljesíteni legmélyebb vágyaidat. A segítőid tudatják veled, hogy jótetteid és a bőséges pozitív energia kéz a kézben járnak.

Az égiek ébresztő üzenetet küldenek neked, és arra ösztönöznek, hogy kövesd az álmaidat. Mögötted állnak, és segíteni fognak céljaid elérésében. Nem számít, milyen nehéz dolgok alakulnak ki, mekkora falak állnak előtted, mindig lesz valaki, aki vigyáz rád.

Fontos, hogy ne hagyd figyelmen kívül ezeket az üzeneteket. Meg kell ragadnod a lehetőséget, amikor azok eléd tárulnak. Használd ki, amit kaptál, és hozd ki a legtöbbet az életedből. Ha nem így teszel, elszalaszthatsz egy lehetőséget.

2020 és 20:20

A 2020-as angyali szám arra ösztönöz, hogy azonnal cselekedj. Más szóval, ne halogasd tovább a pozitív változást az életedben. Minden megvalósítható, ha használod a képességeidet és bízol az érzékeidben. A belső éned sokkal erősebb, mint gondolnád – már csak meg kell találnod a módját, hogy szabadjára engedhesd.

Kimaradt valami a listából? Írd meg nekünk hozzászólásban, és elemezni fogjuk az általad kért szimbólumot is 🙂

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn