Az angyali színek jelentése – mit üzennek neked?

A színek esetében sokkal többről van szó, mint ami elsőre a szemünkbe ötlik. Minden szín energiát és rezgést hordoz, és így azáltal, hogy olyan színekkel dolgozol, amik összhangban vannak az angyali tér azon területeivel, amelyekről szeretnél segítséget kapni, összehangolhatod magad azoknak az angyaloknak az energiájával, akik a leginkább támogathatnak téged az ügyedben. Nézzük hát a színek igazi jelentését…

Fehér
Tisztaság, egység, őszinteség. Békesség és befejezettség. A fehér fény angyalai védik, tisztítják az elmét, a testet és a szellemet. A fehéret gyakran a színek hiányának tekintik… Ebben az ürességben közvetlen út vezet angyalaidhoz és kapcsolat az istenihez.

Arany
Bőség, tudás és megvilágosodott elme. Báj, bizonyosság és karizma. Az arany szín segít megcsapolni lelked ősi tudását, és az angyalokat, akik segíthetnek neked a hozzáféréshez.

Ezüst
Áldás, intuíció és az isteni nőiség. Az ezüst szín szelíd semlegességet kínál, amely megnyitja számodra az ajtót, hogy befelé utazz, hogy elgondolkodj az élet mélyebb értelmén, és elgondolkodj azon, ami volt, és mindazon, ami van.

Fekete
Titokzatosság, felfedezés, védelem és változás. A fekete a vég és az újjászületés körforgását, és a benne rejlő pozitív változás végtelen lehetőségét jelképezi.

Barna
Földhözragadtság, semlegesség, struktúra, stabilitás és kapcsolat a Földdel.

Piros
Hatalom, erő és életerő. A vörös a szenvedélyt, a túlélést és a mozgást képviseli. A vörös szín szorosan kötődik a tűz elemhez, és gyors változásra, terjeszkedésre, aktivitásra ösztönözhet.

Narancs
Kreativitás, boldogság és vonzerő. A narancssárga szín serkenti a vitalitást, a bátorítást és az alkalmazkodóképességet, miközben optimizmusra, kapcsolatra és életerőre ösztönöz.

Sárga
Öröm, spiritualitás és vidámság. A sárga optimizmust idéz elő, és serkenti az intellektust. A sárga szorosan kapcsolódik a spirituális energiákhoz, és segít összehangolódni belső bölcsességed teljes mértékével.

Zöld
Termékenység, növekedés, szerencse és pénzügyek. A zöld segít a pihenésben, a kikapcsolódásban és az energia helyreállításában. A zölddel való munka a jólét és a feltétel nélküli szeretet energiáját idézi fel.

Kék
Türelem, egészség, harmónia és nyugalom. A kék segít beszélni és megismerni az igazságot, világosan kommunikálni, valamint megérteni és kifejezni akaratodat.

Rózsaszín
Szeretet, együttérzés és gondoskodás. A rózsaszín az ártatlanság, a becsület és az anyai szeretet rezgését hordozza. A rózsaszín segíthet abban, hogy rózsaszín szemüveggel lásd az életet… Ez pedig az angyalok szemszögéből, a feltétel nélküli szeretetet jelenti.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn