Angyali Üzeneted Érkezett! Nézd Meg Mit Kaptál…

Itt van 4 égi szimbólum, mindegyiket meghatározott célokra használják.
Nézd meg őket alaposan, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszett.

1. A csengő
A csengőt választottad. Angyali szimbólumként ez azt jelenti, hogy ébredsz. A harang hangja tisztítja a stagnáló energiát, és felgyorsítja az új lehetőségek, emberek, érdekek, ötletek és jó egészség megjelenését. Ez olyan, mint a személyes tisztítás!

2. A korona
A koronát választottad. Az angyal a fejére emeli a koronát gratulációként. Valószínűleg elég bölcs volt ahhoz, hogy megáldjon a problémáid ellenére. Ha a koronát választottad most, netán álmodsz egy koronáról, nagyon örülhetsz. Ez ugyanis azt jelenti, hogy egy lenyűgöző spirituális fejlődésen mész keresztül, ami hasznodra válik ezután.

3. A hárfa
A hárfát választottad. A hárfa zenéje nyugtató, gyógyító hatású. Angyali szimbólumként ez azt jelenti, hogy a béke, az elfogadás és a boldogság közeledik. Ha egy kicsit szomorú vagy csalódott vagy, az angyalod elszívja ezt tőled, hogy tudj pihenni és élvezd a következő időszakot az életedben.

4. A kard
A kardot választottad. Ez a Mihály arkangyal, a harcos angyal szimbóluma. Mivel ezt a szimbólumot választottad, ez azt jelenti, hogy tudatosan (vagy tudat alatt) az arkangyalt hívtad segíteni. Tudd meg, hogy meghallja, még akkor is, ha kétségei vannak abban, hiszel-e egyáltalán az angyalokban. Segít megszabadítani a démonjaidtól (egészségtelen szokások, félelem, negativitás és önsajnálat), ne félj.

gumicukor.cafeblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn