Angyalkártyák és jóslatok – Fogadd az üzenetet

angyalkartya-joslas

Ezek az angyalkártyák áldással vannak átitatva, hogy támogassanak téged az életcélod megvalósításában, a boldogságod megtalálásában, segítenek, hogy megláthasd a jövőbeli, jobb énedet és életed. Nincs más dolgod mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabbat, majd megnézni a hozzá tartozó útmutatást és a jóslatod.

Ha többet szeretnél tudni, akkor lejjebb görgetve, az elemzések után megtanulhatod ennek a jóslási praktikának a csínját bínját…

1. Serena
Selena az elengedés jelképe. Azt üzeni, hogy ne erőltesd tovább a saját akaratodat vagy az irányítást egy veszett helyzet felett. Néha annyira belefeledkezünk abba, amit gondolunk, abba hogy mi lehet a megoldás, vagy honnan kellene jönnie a válaszoknak, hogy teljesen vakká válunk a legjobb lehetőségekre. Láttam, hogy ez újra és újra megtörténik, és a válasz mindig az, hogy engedd el a saját irányításodat, és csak légy nyitott arra, ami az utadba kerül.

Amikor aggódunk és stresszeljük az energiánkat, bezárjuk magunkat, és megakadályozzuk, hogy pozitív energia és öröm jusson a lelkünkbe. Olyan ez, mintha imádkoznánk egy telefonhívásért, de aztán nem vennénk fel a telefont. Engedd hogy sodorjon az ár.

2. Akasha
Ez a kedves angyal azzal az üzenettel érkezik hozzád, hogy azért vagy itt, mert másoknak szüksége van a segítségedre, te ébresztheted rá őket az isteni céljaikra. Különleges ajándékkal rendelkezel, amely lehetővé teszi számodra, hogy gyengéden tájékoztasd és vezesd az embereket lelki esszenciájuk megértésében és az ahhoz való kapcsolódásban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megnyíljanak ajándékaik, tehetségük és képességeik felé, és jobban tudatában legyenek annak, hogy mit kell tenniük ebben az életükben.

Ezt végezheted úgy is, hogy ténylegesen tanítasz, vagy tanácsot adsz csoportoknak és egyéneknek. De az is előfordulhat, hogy fénymunkásként az energiád egyszerűen csak természetes módon vonzza hozzád az embereket, akik tanácsot vagy véleményt kérnek tőled életük karrierrel, párkapcsolattal, családdal vagy felhatalmazással kapcsolatos ügyekben.

Akárhogy is, Akasha azért van itt, hogy átadja az üzenetet, hogy te egy vezető erő vagy mások életében. Ez az egyik legkülönlegesebb ajándék, amit csak kaphatsz!

3. Szabadulj ki
Néha beleragadunk a megszokásokba és rutinokba, mert biztonságosnak, kényelmesnek érezzük őket. Ha ezt a lapot választod, arra kérnek, hogy ússz ki a komfortzónádból. Itt az ideje, hogy kockázatot vállalj, és felfedezz új gondolkodásmódokat, új megélhetési lehetőségeket vagy új kapcsolatokat.

Valószínűleg még nem tudod, hogy az új mellett maradsz-e, vagy visszatérsz a régihez, de tény, hogy ki kell törnöd a jelenlegi múltad árnyékából. Változtass egy kicsit a dolgokon.

Talán itt az ideje, hogy ugorj egyet, és egy pillanatra kiszabadulj az új emberekkel való találkozástól vagy az új dolgok kipróbálásától való félelmedből. Talán itt az ideje, hogy új karrierlehetőség után nézz. Vagy ha már eddig is kerested ezt az új karrierlehetőséget, talán változtatnod kell azon, ahogyan keresel. Lehet eljött az ideje, hogy valóban elutazz arra az utazásra, amire már öt éve gondolsz – vagy legalábbis elkezdjél valódi terveket készíteni annak megvalósítására. Talán el kellene kezdened hetente egyszer elkényeztetni magad azzal a drága kávézóval az utca végén.

Számtalan módja van annak, hogy megváltoztassuk a rutinjainkat, és némelyik kicsit finomabb, mint a többi. Gondolkodj el azon, hogy mit üzenhet neked ez a kártya. Lehet, hogy a rutinod megváltoztatása pontosan a megfelelő helyre juttat, pontosan a megfelelő időben, talán ezután az imáid is meghallgattatnak. De sosem tudhatod meg, ha nem kezdesz valamilyen változtatásba. Ez egy meghatározó pillanat lehet neked. Ha a jelenlegi utad stagnál, a szokásaid megváltoztatása új energiát hozhat számodra.

láthasd

Mik azok az angyalkártyák?

Az angyalkártyák olyan paklik, amelyek tele vannak inspiráló, motiváló szavakkal és képekkel. Mennyei élőlények által ihletett paklik 36-tól akár 100 vagy több lapból is állhat. A csomagot angyalok képeivel vagy mély, spirituális szimbólumokkal illusztrálhatják, amelyek utalnak a rajtuk lévő szavakra.

Használatuk nem igényel különösebb képzést, és a csomag kinyitása után perceken belül használhatóak. A legtöbb paklihoz tartozik egy szórólap vagy információs füzet, amely további információkat ír le a pakliról. Ez alapján az útmutató alapján érdemes elkezdeni a használatát.

Hogyan válasszunk paklit?

Angyalkártyák kaphatók könyvesboltokban, new age és kristályboltokban, valamint online üzletekben.

Lehet, hogy pusztán a képek alapján választasz csomagot, vagy talán a szavak lesznek rád különösen nagy hatással. De mielőtt döntesz, próbálj meg feltenni egy kérdést magadnak, ezután pedig véletlenszerűen válassz ki egy lapot. Megszólított téged? Ne aggódj, ha nem tudod személyesen megérinteni a kártyákat. Az online boltok gyakran mutatnak válogatott képeket, így ezzel a módszerrel megtapasztalhatod, hogyan hatnak rád a kártyák. Ha pozitív kisugárzást érzel a kiválasztottad felől, már jó úton haladsz. Ezen kívül borítókép is sok információt ad a pakli személyiségéről.

Előkészületek a jósláshoz:

Szeretem az összes csomagot kinyitni, mielőtt belekezdenék, és halmokba rakni őket magam előtt. Ha szeretnéd, végezhetsz egy kis rituálét, mielőtt elkezded a felolvasást; és ez lehet valami teljesen személyes dolog számodra. Sokan egy imával kezdenek. Ha reikivel foglalkozol, akkor a csomag tetejére rárajzolhatod a reiki szimbólumaidat.

Jó ötlet lehet még hogy minden pakli tetejére egy kristályt helyezel, mielőtt elkezded az olvasást:
– A tiszta kvarc felerősíti a csomag energiáját, és segít a tiszta olvasásban.
– A rózsakvarc csodálatos a kapcsolatokkal kapcsolatos olvasáshoz, különösen a szerelemmel és a családdal kapcsolatban.
– Az ametiszt nagyon jó látnoki kő, és lehetővé teheti, hogy többet lássunk az olvasás során.
– Természetesen a szellemi segítőidet is megkérheted, hogy támogassanak.
– Mondd ki a következő szavakat (az “én” szót adott esetben helyettesítheted a “mi” szóval):
Angyalok, kérlek, vigyázzatok rám; vegyetek körül a fényetekkel.
Hozzátok el nekem a felismerést ezzel az olvasással; világos és fényes útmutatást.
Köszönöm nektek.

Gyújtsd meg a gyertyádat, és már kezdheted is.

Az angyalkártyák keverése és használata

Amennyiben a használati útmutatóban nem térnek ki erre a részre külön, akkor az alábbi módon kell eljárni: Simítsd szét a lapokat az előtted lévő asztalon, majd keverd össze őket a tenyereddel.

Ezután válassz ki egy kártyát – választhatsz akár többet is, majd olvasd fel a rajta/rajtuk lévő üzeneteket. Próbáld meg egy kicsit kibővíteni, mondd el, hogy mit érzel és látsz amikor olvasol. Ha magadnak csinálod az elemzést, jegyezd fel a következtetéseidet. Ha egy barátodnak olvasol, beszélj gyorsan, és mondd el, ami eszedbe jut. Minél gyorsabban beszélsz, annál könnyebb és hatásosabb.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn