Az aura színek látása, jelentése – Teljes lista

aura-szin-megallapitasa

Az aurát egy fizikai testet körülvevő láthatatlan energiamező. Hangulatunk és érzelmi állapotunk (és sokszor mások állapota is) befolyásolja.

A legtöbb ember energiamezeje általában olyan színek kombinációja, amelyek közül az egyik dominánsabb, mint a többi. És bár ez folyamatosan változik, sok embernél van egy szín, ami leárnyékolja a többit.

Hogyan láthatod az aurád színét?

Hogy teszteld képességeidet, megpróbálhatod magad kiszúrni, ha lágyan nézel valahol a testedre, vagy ha összedörzsölöd a kezeidet, lassan széthúzod őket, és megnézed, megjelennek-e a különböző árnyalatok. Minél többet gyakorlod ezt, annál jobban fogod látni a tested körüli energetikai mezőt.
Ha gyorsabban szeretnéd megtanulni akkor érdemes megnézned ezt az 5 perces, rövid videót, ami megtanítja neked az aura látás alapjait:

Hogyan láthatod egy másik ember auráját?

Itt ugyanazok az elvek érvényesek, mint a fentiekben: ha meg akarod látni valaki másnak az energiamezejét, először egy kicsit bámulnod kell őt. Tartsd rajta a tekinteted egyenletesen, amíg el nem kezded látni a teste körüli ragyogást, és azt, hogy milyen színű. Ez tényleg ilyen egyszerű, de egyáltalán nem biztos, hogy egyből látni fogod. Azonban aggodalomra semmi ok, rendkívül gyorsan lehet fejleszteni ezt a képességet, már minimális gyakorlással is.

A 11 leggyakoribb aura szín jelentése, meghatározása:

Vörös
Ha piros van az aurádban, akkor valószínűleg energikus és tüzes ember vagy. Ez olyan valakire utalnak, aki “gyorsan átülteti a gondolatokat tettekbe”, és sokszor “nem olvas használati utasítást”.

A 7 csakra mindegyikéhez külön árnyalatok is társulnak, így ezeknek a megértése segít az aurák megfejtésében. A vörös például a gyökércsakrához kapcsolódik, és ha megfelelő mennyiségű vöröset lát, az azt jelenti, hogy a gyökércsakrája stabil és jó állapotban van.

Narancssárga
A narancssárga aura a szakrális csakrához kapcsolódik, amely a kreativitással és az életet adó energiával van kapcsolatban. A narancssárga tehát áramló kreatív energiát jelez.

Ha a narancssárga jelenik meg körülötted, az azt jelentheti, hogy hajlamos vagy inkább a tapasztalatból tanulni, mint az elméletből, és gyakran a nehezebb úton kell megtanulnod a dolgokat.

Sárga
Amint azt már sejthetted ennél a vidám színnél, a sárga olyasvalakit jelez, aki napfényes és karizmatikus. Sokszor magnetikus személyiségük is van, amely rengeteg embert vonz.

A sárga a napfonatcsakra megnyilvánulása, amely az identitásodat és a magabiztosságodat tükrözi. Ez arra utaló jel, hogy magabiztosnak és erősnek érzed magad.

Zöld
A zöld a a szívcsakrához kapcsolódik, így a szív dolgait és útját mutatja meg: az önmagad és mások iránti szeretethez, az együttérzéshez és a megbocsátáshoz.

Ha sok zöld van körülötted, valószínűleg szereted a zenét, a természetet és a szabadságot. Mivel a zöld aura különösen nyitott szívet jelez, hajlamos lehetsz arra, hogy könnyen befolyásoljon a környezeted vagy más emberek, ezért fontos meghúzni a határokat ennél az auraszínnél.

Rózsaszín
Ha rózsaszín többlet van körülötted (a zöld mellett a másik szín, amely a szívcsakrához kapcsolódik), valószínűleg szívből élsz. Kedves, gondoskodó és szeretetteljes vagy.

A zöldhöz hasonlóan a rózsaszín látványa annak a jele, hogy a szívcsakrád nyitott és befogadó. Szerencsés vagy , hogy kedves és együttérző természeted, de ne feledd, hogy szükség van a határok betartására.

Kék
A kék egy erőteljes elme jele. Akiknek sok kék van az aurájukban, inkább a mentális birodalmakban tevékenykednek, és nem szabad elfelejteniük, hogy földeljék magukat. De nagyon éleslátóak is lehetnek.

A kék a torokcsakra megnyilvánulása, amely a kommunikációt és az igazságtudatot irányítja. Ha a torokcsakrád tiszta és áramló, akkor a kék az aurádban a benned rejlő nagy fokú tudatosság külső kifejeződését jelenti.

Lila
A lila aura erős intuícióval és érzékenységgel, valamint nagy mentális mélységekkel társul.

A lila a harmadik szem csakrájának megnyilvánulása, amely a megérzések birodalmához való kapcsolódást jelenti. Valószínűleg rendelkezel bizonyos pszichikai, empatikus vagy intuitív képességekkel.

Indigo
Az indigókék kisugárzás gyakran nagyon érzékeny és empatikus személyt jelez. Ő gyakran olyan ember, aki magába szívja mások gondolatait, érzéseit, érzelmeit és traumáit.

És minél sötétebb az indigó, annál érzékenyebb az illető; az indigó sötétebb árnyalatai ennek a képességnek a telítettségét és mások energiáinak önmagukban való elárasztását jelzik.

Fehér
Kicsit ritkább, ha valaki körül koncentráltan fehéret látunk. A fehér aura a nagyon gyors elme jele – és a perfekcionizmusra és tiszta energiára.

A fehér a koronacsakrához kapcsolódik, amely az egyetemes energiához és az egységhez köt bennünket. Ha ezt látod, az azt jelenti, hogy erős a kapcsolatod valami nálad nagyobb dologgal.

Fekete
Ha az aurádban fekete vagy különösen sötét területek vannak, ez valójában nem egy szín önmagában, hanem inkább annak a jele, hogy egy részed kimerült vagy fáradt.

Ebben az esetben szánj egy kis időt a földelésre, gyógyításra és az energiaszinted kiegyensúlyozására, hogy az aura egy kicsit felderüljön, és az energiameződ (és a csakráid) újra egyensúlyba kerüljenek.

Szivárvány
Abban az esetben, ha az energiameződ szivárványos, vagy két színnél több színt mutat egyszerre erőteljesen, ez annak a jele, hogy egy szuper elfoglalt időszakon mész keresztül, vagy éppen egy hatalmas változás kellős közepén vagy.

Különösen energikusnak és magabiztosnak érezheted magad, amikor az aurád szivárványos rezgéseket sugároz, ezért használd ki, amikor kimozdulsz, új emberekkel találkozol és új dolgokat csinálsz. Az érem másik oldala, hogy ez a zsúfolt energiaszerkezet hosszútávon kiégéshez és túlterheltséghez vezethet, ezért mindenképpen szakíts időt a pihenésre is.

A tanulság:
Az auránk folyamatosan változik – de sok embernél egy vagy két árnyalat állandóan megjelenik. Akár kék, sárga vagy a vörös dominál körülötted, ha megfigyeled, hogy az energiád minősége egy adott pillanatban milyen, az rengeteget segíthet abban, hogy sokkal jobban megérthesd önmagad.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn