Az 5 Ellenállhatatlan Női Horoszkóp! Te Köztük Vagy?

Ellenállhatatlanok, bárkinek képesek elcsavarni a fejét, dívák, valódi istennők…

Skorpió
A Skorpió nőnek kiváló formája van, kellemes, elegáns mozgással rendelkezik, amely még vonzóbbá, csábítóbbá teszi. Titokzatosak, így akik találkoznak vele, mindig felteszik magukban a kérdést: “Vajon mit rejteget? Milyen nő igazából? ” Ez a férfiakat megőrjíti, azonnal belehabarodnak. A Skorpió nő képes megújulni, így még inkább fel tudja kelteni a figyelmet a környezetében.

Kos
A Kos nő a legerősebb csillagjegy a hölgyek között. Pont emiatt kisugárzása mágikus, magabiztos, szinte minden helyzetből győztesen kerül ki. A Tűz energiái vezérlik, éppen ezért a természete is eléggé tüzes, aminek szenvedélyességét, vonzóságát, ellenállhatatlanságát köszönheti, úgy a személyiségét, mint a fizikai adottságait illetően.

Halak
A Halak nő a finomsága, nőiessége miatt nagyon vonzó teremtés. A Kos nő teljes ellentéte, mert lágyan érzéki, kreatív, bájos, lírai alkat. Ezért olyan vonzó, szinte már megközelíthetetlen. Érintésével, intelligenciájával elvarázsol mindenkit. A Halak nő a csábítás nagymestere, és hű társ, akivel egy életet leélhet az ember.

Vízöntő
A személyiségével mindenkit levesz a lábáról, nagyon érdekes, speciális nő. Nagy gondolatok vezérlik az életét, kreatív, pont emiatt annyira ellenállhatatlan. Ötleteivel, kiállásával, kreativitásával elvarázsolja környezetét. Egyfolytában kellemesen érezhetjük magunk egy Vízöntő nő társaságában.

Bika
A Bika nőre az érzékiség bolygója, a Vénusz van hatással, ami miatt nagy belső erővel rendelkezik, de ugyanakkor sérülékeny is. Jólelkű, figyelmes, és nagyon vonzó. Tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy elérje célját, ismeri a szavak és a gesztusok erejét, hatékonyságát. Hihetetlenül kreatív, csábító, akire mindig is emlékezni fognak, így egy férfi sem tud ellenállni a Bika nőnek.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn