Az 5 Indulatos Csillagjegy…

A sok elvárás még a legkedvesebb csillagjegyekből is kihozzák a dühöngő állatot. De melyik csillagjegyek borulnak ki a leghamarabb, bármilyen apróságon? Akár a legkisebb dolog, például egy ruhacímke, ami nem úgy áll, ahogy akarjuk, vagy a lassan érkező lift, miatt is dühbe gurulhat az ember. Ám nem minden csillagjegy ennyire érzékeny. Most azokat mutatjuk meg, akik a legkisebb probléma miatt is hajlamosak kiborulni.

1. Bika
A Bika jegyűek szeretnek mindent az irányításuk alatt tartani. Ha a hajuk nem úgy áll, ahogy szeretnék, vagy az ingük nem fekszik rendesen a testükön, iszonyatosan frusztráló lehet számukra. Sok dolog miatt képesek kiborulni a csillagjegy szülöttei, és nagyon sokáig tart, mire lehiggadnak és már nem azon jár az agyuk, ami kiborította őket. Ha valami miatt most nincs is jó kedve egy bikának, hagyjunk neki néhány órát, és visszakapjuk a jól ismert, két lábbal a földön járó bikánkat.

2. Szűz
A Szüzeknek felettébb alacsony a toleranciaszintje, így garantáltan kiborulnak minden apró-cseprő dolgon. Ráadásul nem csupán szuperkritikusak mindennel és mindenkivel a környezetükben, hanem irányítani is szeretnének mindent. Az élet minden részén szükség van arra, hogy ők kontrollálják a dolgokat és személyeket. Ha egy Szűz jegyű életének a részeivé akarunk válni, bizony meg kell tanulni az ő szabályai szerint játszani. Az egyes számú szabály: sose simogasd rosszul.

3. Skorpió
Gondoljunk a csillagjegy szülötteire gyerekként, ahogy a játszótéren dühbe gurulnak, mikor a többi gyerek a saját szabályai szerint akar játszani az övé helyett. Bár nem mindig mondja, a Skorpió azt akarja, hogy az emberek meghallgassák és sose kérdőjelezzék meg. Ha nem így történik, könnyen elveszti a béketűrését. A csillagjegy szülötteit az is nagyon kiborítja, ha az emberekről kiderül, hogy nem olyanok, amilyennek mondták magukat. Hogyan bízhatna meg bennük később, ha félrevezették?

4. Bak
A Bakokat minden és mindenki idegesíti, alkalmanként még saját maguk is. Az egyik legkomolyabb csillagjegy, így nem vevő a viccekre, buta humorra vagy azokra az emberekre, akik nem veszik komolyan a dolgokat. Ráadásul a Bakok munkamániásak, folyton az új projekteken jár az agya, így nem pazarolja az energiáit lényegtelen dolgokra. Kiemelkedően idegesíti, ha nem veszik komolyan a munkáját, vagy ha valaki lusta és alulmotivált. A Bakok szerint mindennek megvan a helye és az ideje, a humornak és a mókának is, és ha ezt nem tiszteli valaki, számíthat a bakok haragjára.

5. Vízöntő
A csillagjegy szülöttei igazán tehetségesek abban, hogy elrejtsék az igazi érzelmeiket a világ elől, ám még így is könnyen megmondható, mitől gurulnak dühbe igazán. Bár a Vízöntők nem mutatják ki, ha valakire megharagszanak, ám a csalódottságukat nem rejtik véka alá. Ha valamilyen buta, irritáló, frusztráló dologgal szembesül, felettébb bosszantja. Azért válik haragossá olyan könnyen, mert úgy érzi, rendszeresen hozzá nem értő emberekkel és stresszes szituációkkal kell megküzdenie. Ha őszinték akarunk lenni, tulajdonképpen nincs olyan pillanat az életében, amikor egy vízöntő ne lenne kicsit is mérges.

marieclaire
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn