Az INFJ Személyiség a Világ Legritkább Típusa! Te Közéjük Tartozol?

Az INFJ személyiségtípusok alapvetően szeretnek olvasni, írni, zenét hallgatni vagy hangszeren játszani, filozófiai és spirituális kérdésekről beszélgetni. Az olyan fárasztó dolgok, mint a pletykálkodás vagy a mindennapi élet triviális ügyei nem érdeklik őket.

Ez alapvetően pozitív jellemvonás, de néha ezeknek a személyeknek nehézséget okozhat az olyan egyszerű örömök élvezete, mint egy jó film a tévében vagy egy kávé a kollégákkal. Az INFJ típusú embereknek egy kicsit lazábbnak kellene lenniük, ha ilyen jellegű tevékenységről van szó. Te vajon a legritkább emberek közé tartozol? Ha ezek a tulajdonságok igazak rád akkor minden bizonnyal…

Mit utál egy INFJ?
. A hangos és zsúfolt helyeket.
. Hazatérni egy koszos házba.
– Ha nem hallgatják meg.
– Ha félreértik őket.
. Az önelégült embereket.
. Az érzelmi manipulációt és megtévesztést.
. Konfliktushelyzetek és mérgező emberek .


Nem szeretik a zajt.
Az INFJ-k introvertáltak, akik magukról azt hiszik, hogy extrovertáltak. Ez azért van, mert szeretnek emberekkel beszélgetni, de valójában nem kedvelik a nagy tömegeket és a zajos helyeket. Sokkal jobban érzik magukat néhány jó barátjuk közelében.

Szeretnének beteljesíteni egy magasabb célt.
A zseniális ötletek keveset érnek, ha nem próbálod meg megvalósítani őket. Az INFJ emberek éppen azért különlegesek, mert nem maradnak meg az elméletnél, hanem mindig cselekszenek.

Hatalmas célokat tűznek ki, és törekszenek a megvalósításukra. Elkötelezettségük kivételesen inspirálóan hat a körülöttük lévő emberekre.


Kreatív szokásokat alakítanak ki.
Mivel az INFJ-k sikeresek akarnak lenni, szisztematikusan is dolgoznak. Az egész napi rutinjukat jól megszervezik, hogy hatékonyak legyenek.

Elmennek kocogni, meditálni, egészséges reggelit készítenek. A minőség az életükben rendkívül fontos.

Tele vannak ellentmondásokkal.
Az INFJ személyiségű emberek sok ellentétet képesek ötvözni. Egyszerre lehetnek introvertáltak és extrovertáltak, álmodozók és cselekvők, pesszimisták optimisták. Valójában ezek nem igazi ellentmondások, hanem egyfajta módja annak, hogy egyszerre több szemszögből lássák a világot.

Képesek ellentétükből szintézist alkotni, vagyis ők a legbölcsebbek a személyiségtípusok között.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn