Az Intuíció Fejlesztése, Különös Gyakorlatokkal

intuicio

Te hallod az üzenetét? Az intuíció az egyik legjobb és leghangosabb eszköz, mellyel képes a lelked hozzád szólni. Manapság ugyan hajlamosak vagyunk nem hallani ezt a hangot, vagy szándékosan nem venni róla tudomást, pedig rendelkezünk az intuíció meghallásának képességével.

A tudatosságunk teljes eléréséhez mindenképpen fontos, hogy meghallgassuk lelkünket. De milyen titkokat is rejt maga az intuíció? Ezt tudhatod most meg!

Módszerek, amikkel azonosulni tudsz

Fontos, hogy csakis olyan módszerekkel foglalkozz, amikkel maximálisan azonosulni is tudsz. Sokaknak segítenek az agykontroll technikák, míg másoknak a mély meditáció válik be. Ezek akkor is e segítségedre lehetnek, ha elveszett lakáskulcsodat akarod megkeresni. AZ intuíció hatalmas fegyver.

Teremts mesterséges csendet

Ahhoz, hogy meghallhass a mai modern forgatagban bármit, fontos, hogy teremtsd meg a kellő csendet magad körül. ha a gondolkodás és a következtetések hangja elhallgat bennünk, végre hallani fogjuk a lélek hangját is.

Végtelen forrásból informálódni

Az intuíció mindig fejleszthető, és rengeteg esetben kell is fejleszteni, mivel ez egy remekül pallérozható tulajdonság, adottság. Az intuitív döntéseket az éltben kevesebbszer bánjuk meg, ezért nem árt, ha a mesterévé válunk.

Iktasd ki az egód

Csak így tudsz komolyabban kapcsolatba kerülni a belső éneddel, a lelked hangjával. A tudatos éned, az egód nem mindig tudja, mit akarsz, és igen gyakran felszínes információk alapján cselekszik, ellenben a belső éneddel.

Tudatosítsd és oldd fel a stresszt

Fontos, hogy ne legyen benned stressz, így tisztán hallod a lélek hangjait, és az intuíció be tud teljesedni. A stresszoldás jó módja a relaxáció, vagy a folyamatos, csendben való meditáció.

Aludj – amikor szükséged van rá

Fontos, hogy figyeld a saját tested jelzéseit, és ha úgy érzed, nem tudsz meghozni egy döntést, vagy nem megy a gondolkodás, aludj egyet. Ilyenkor ugyanis szintén elmerülsz legbelső énedben, és meghallhatod a belső hangokat.

Rendszeres meditáció

A belsőnk lecsendesítésére kiváló eszköz, ha sokszor és rendszeresen meditálunk. Nem csak a bánatot, a szorongást fojtja el, hanem rengeteg más “zajt”, melytől nem halljuk tisztán a belső gondolatainkat.

avilagtitkai
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn