Az intuíció használata egy fontos döntés előtt – így csináld

Az intuíció kapcsolatban áll a kollektív tudattal, ami azt jelenti, hogy hozzáfér ahhoz, hogy mások mit gondolnak vagy éreznek rólad, mi fog történni, és egy adott hely vagy személy energiájához.

Emellett az intuíció üzeneteket közvetít őrangyalainktól és szellemvezetőinktől, akik folyamatosan próbálnak a helyes irányba terelni.
Ők sokkal jobban ismerik a bizonyos helyzetek kimenetelét, mint a túlelemző, meglehetősen korlátozott tudatos elméd.

Tudatos elméd arra korlátozódik, amit látsz vagy hallasz, mert az alapvető 5 érzékszerveden keresztül működik, míg tudatalattid tudása korlátlan, mivel ez kapcsolatban áll az univerzum információs mezejéből származó összes tudással és adattal.

Ezért az intuíciódra hallgatva egy másfajta bölcsességet és tudást csapolsz meg. Lehet, hogy te nem tudod bizonyos helyzetek kimenetelét, de a tudatalattid, a Szellemi Vezetőid és az Őrangyalaid biztosan tudják!

Hogyan bízz az intuíciódban, amikor fontos döntéseket hozol?

Először talán nem lesz könnyű megtanulni, hogy az intuíciódra alapozva hozz döntést, különösen, ha olyan környezetben nőttél fel, ahol csak a racionális elmét táplálták, és azt gondolták, hogy mindent annak szemszögéből elemezz.

Az intuíciódra való ráhangolódás bátorságot igényel, hogy ne hallgass a félelemre, ne gondolkodj túl sokat, és ne csak az észérveken alapuló döntéseket hozz.
Most nem azt akarom mondani, hogy az intuíció a logika ellentéte.

Egyáltalán nem. Valójában az intuíció egy másfajta logikán és intelligencián alapul, és képes olyan döntések felé terelni bennünket, amelyek hosszú távon értelmesebbek.
Ha most egy fontos döntés előtt állsz, kövesd a következő 3 lépést, hogy megtudd, mit mond neked az intuíciód:

Javítsd az önbizalmat, az önbizalmat és fokozd az önszeretetet!

A tudatos elme tele van félelemmel és szorongással, mivel rengeteg negatív kondicionálást szívott magába más emberektől és helyzetektől, amelyek olyanná formáltak, amilyen vagy.

Az intuitív elme viszont bátorságban és hitben horgonyoz, mivel ez az intelligenciád magasabb formája, amely közvetlenül kapcsolódik az Istenséghez és a kollektív tudatossághoz.
Ezért, hogy biztos legyél benne, hogy nem azt a döntést hozod, amit a félelem diktál, próbálj meg szünetet tartani a helyzetben, és dolgozz az önbecsüléseden és az önbizalmadon.

Ehhez három módszert ajánlok: először is, próbáld meg megnézni, hogy a múltad melyik részéről származik a félelem. Hol és mikor tanultad meg, hogy félned kell?

Engedd el az összes hiedelmet, amit azokban a helyzetekben szereztél, és tanulj meg újra bízni magadban.

A második módja az önbecsülésed és az önbizalmad javításának a megerősítések használata.
Talán közhelyesnek tűnhet, de a megerősítések akkor működnek, ha hiszel bennük.

Próbáld ki a “döntés-előkészítő meditációt”

Amikor már minden félelmet és bizonytalanságot feloldottál, amelyek megakadályoztak abban, hogy meghalld az intuíciódat, és végre újra bizalmat nyertél magadban, készen állsz arra, hogy kipróbáld a “döntés-meditációmat”.

Mint minden más meditáció, ez is relaxációval kezdődik.

– Helyezd magad kényelembe egy csendes és biztonságos környezetben, játszd le a kedvenc meditációs zenédet, és lazítsd el tested minden egyes izmát.
– Ha erősen spirituális ember vagy, gyújthatsz egy gyertyát is, és kérheted a Szellemi Vezetőid és Őrangyalaid segítségét.
– A meditációd elején használhatsz néhány megerősítést az önbizalom növelésére, vagy bármit, ami számodra megfelelőnek tűnik.

– Ennek a meditációnak a lényege, amikor a bal kezedet (ami az agyad jobb oldalához kapcsolódik) a szíved fölé helyezed, és vizualizálod mindkét vagy az összes különböző utat, amit csak bejárhatsz.
– Mindegyiket úgy vizualizáld, mintha már megtörtént volna, a lehető legrészletesebben – hol vagy, mit csinálsz, kivel, hogyan nézel ki, és így tovább.

– Hallgass a testedre és a megérzéseidre
– Miután vizualizáltál egy lehetséges utat, nézd meg, hogy mit érzel vele kapcsolatban a szívedben és a testedben.

Az egész tested jeleket fog küldeni azzal kapcsolatban, hogy mennyire előnyös számodra egy adott helyzet.
Ha kellemetlen, nehéz érzést érzel a mellkasodban vagy a gyomrodban, vagy ha az izmaid összeszorulnak, és azonnali dühöt vagy félelmet érzel, az egészen biztosan nemet jelent.

Ha ennek az ellenkezője történik, kellemes érzés van a szívedben, még ha nem is tudod megmagyarázni, hogy miért, és a tested ellazul és elkezd jól érezni magad, az egy igen.

Vannak, akik úgy hallják az intuíciójukat, mint egy “hangot” az elméjükben, amely egészen világosan beszél hozzájuk, és azt mondja, hogy “igen”, “nem” egy bizonyos helyzetre vonatkozóan.

Az intuíció sokféleképpen szól hozzánk, ha csak hajlandóak vagyunk meghallgatni.
Az én intuícióm például eléggé hangosan mondja meg nekem, hogy kit kell eltávolítanom az életemből, és az esetek száz százalékában igaza van.

Minden alkalommal, amikor nem hallgattam rá, kellemetlen következményeket kellett elviselnem.
Ha egyszer elkezdjük “gyakorolni” az intuíciónkat, az egyre többet fog szólni hozzánk, és hűséges vezetőnkké válik az egész életünk során.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn