Bármikor Feláll a Padlóról ez az 5 Csillagjegy

Az alábbi 5 csillagjegy a legkülönlegesebbnek számít az összes közül, elképesztő lelki erővel és akarással áldotta meg őket a sors és a legnehezebb helyzetben is képesek felállni a padlóról és mindent elölről kezdeni.

Nyilas
Kevés ideig szomorkodik, hamar összeszedi magát és újratervez. Hihetetlenül erős lelki ereje van ahhoz, hogy minden rosszban meglássa a jót és a kiutat. Ehhez alkalmanként el kell vonulnia kicsit a világ elől, de ez a jövő sikerének a kulcsa. Pozitív személy, egyfolytában vannak új ötletei, amik a jövőre nézve inspirálóak lehetnek számára.

Bak
Okos, aki egyfolytában képes arra, hogy észszerűen gondolkodjon és cselekedjen. Hamar képes elengedni a múltat és új erővel tekinteni a jövő felé. Mindig tudja, mi legyen a következő lépés, rendre ezt tartja szem előtt. Tele vagy energiával, egyetlen dolgot nem ismer: azt, hogy mit jelent feladni.

Kos
Energiadús csillagjegy, aki egyfolytában tud erre támaszkodni a nehezebb időszakokban. A többi jegyhez képest jobban viseli a csalódást és a kudarcot, amihez egy nagy sírás mindenképp szükséges számodra. Nem fél semmitől, imádja a kihívásokat, soha nem unatkozik, rendszeresen új célok felé néz.

Oroszlán
A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson. Mindez nem azért van, mert ne képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus, de nem hagyja, hogy bármi elrontsa a jókedvét vagy kizökkentsen a lelki harmóniából. Képes vagy tanulni a hibáiból, kitartásának és koncentrálóképességének köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldja meg az előtte álló feladatot.

Halak
Néha kudarcokkal kell szembenéznie, amiket egyszerűen nem tud elkerülni. Megfontoltan és tudatosan éli a mindennapjait, egyfolytában fel van készülve a lehetséges rosszra, valószínűleg épp ez a titka annak, hogyan képes ilyen jól kezelni a bukásokat. Szereti kikérni a barátai véleményét, de csupán azokhoz fordul bizalommal, akikben megbízik.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn