Bőrkeményedés Ellen ez a Leghatásosabb Olcsó Növény!

Általában jó időben tűnik fel a probléma, amely a lábon, sarkon bőrkeményedés formájában jelentkezik, ez nem igazán szép jelenség, ha valaki ilyen sarokkal vesz fel szandált, vagy pont a vízparton látszik ki a sárgás, megvastagodott bőr.

Komolyabb esetekben szakképzett beavatkozásra van szükség, hogy ezt a csúnya, száraz, megvastagodott bőrt leszedjék, de van pár házi, egyszerű módszer is, amely megoldást jelenthet. Ezt az elváltozást gyakori esetben a nem megfelelő lábbelik okozzák. A lábunkon, talpunkon található hámszövet megkérgesedik, így akarja óvni az alatta futó vérereket, kényesebb szöveteket.

A kertekben, háztető repedéseiben kinövő kövirózsa leve csodákra képes. A növény levelét kell letépkedni, azzal kell borogatni a megkeményedett bőrfelületet. Olyan levelet kell levágni, begyűjteni, amellyel betakarható a bőrkeményedés.

A levél héját le kell hámozni, hogy megkapjuk a belső húsát, azt kössük rá a sarkunkra, vagy a talpunkra, és egy tiszta ronggyal kössük át, hogy ne csússzon el. A következő három napban tegyünk új kötést a lábra, amelyen a bőrkeményedés egészen meg fog szűnni, így bátran mutogathatjuk a vízparton, szandálban.

Érdemes elmentened ezt a receptet későbbre, ha visszatérne a bőrkeményedésed.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn