A cigányhoroszkóp 12 szimbóluma felfedi mit hoz számodra a sors…

Tőr – Március 21 – Április 20
A tőr erőt, becsületet és győzelmet jelképez. E jegy szülöttei sikeresek és azon fáradoznak, hogy legyőzzék a negatív dolgokat. A szimbólum szülöttei nem riadnak vissza semmitől, harcolnak azokért a dolgokért, ami fontos a számukra. Egyfolytában kiállnak magukért, de a környezetükön is szívesen segítenek. Remek vezetőképességekkel rendelkeznek.

Korona – Április 21 – Május 20
A korona gazdagságot, erőt, tiszteletet, szerelmet és bátorságot jelképez. Mivel nemesfémből, általában aranyból készül, ezért a korona szimbólum a cigány horoszkópban nagyon megbecsült. A szimbólum szülöttei nem félnek a harctól, szükségük van az anyagi biztonságra és ezért hajlandóak rengeteget dolgozni. Ritkán zavaróan rengeteget dolgoznak, de mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék a jólétet, a luxust önmaguknak és a környezetüknek.

Gyertyatartó – Május 21 – Június 20
A gyertyatartó olyan szimbólum, ami vallásosságra, hitre, megértésre utalhat. A szimbólum szülöttei hisznek az igaz életben, amelyért harcolnak is. Kommunikatívak és intelligensek. A megértésüknek köszönhetően nagyon megbecsüli őket a családjuk és ők sűrűn ki is kérik a véleményüket.

Kerék – Június 21 – Július 21
A kerék a cigány horoszkópban a családcentrikusságok, az anyaságot, az evolúciót jelképezi. A kerék a kapcsolat és a kommunikáció jelképe is. A szimbólum szülöttei nagyon fejlett, összetett személyiséggel rendelkeznek. A hangulatuk ingadozó lehet, de mivel a kapcsolatuk, ad nekik erőt, ezért hamar helyreáll a lelki békéjük.

Csillag – Július 22 – Augusztus 22
A cigány horoszkópban a csillagnak hat ága van, ami a kiegyensúlyozottságot és a örömöt jelképezi. A szimbólum szülöttei tiszteletben tartanak másokat és egész életükben a családjuk mellet állnak. Az pozitív felfogásuknak köszönhetően egyfolytában készen állnak arra, hogy keblükre öleljék a sikert. A szimbólum szülöttei a művészetek terén is jeleskedhetnek.

Harang – Augusztus 23- Szeptember 23
A cigány horoszkópban ez a szimbólum a tökéletességre törekvést és a pontosságot jelképezi. Ezek nagyon fontos erények, amely minden emberben ott kellene lakozzon. A szimbólum szülöttei egyfolytában az igazukért harcolnak, szeretik ha a dolgok úgy alakulnak ahogyan azt ők szeretnék. Azonban nagyon kritikusak tudnak lenni az élet számtalan területén.

Érme – Szeptember 23 – Október 22
Az érme a harmónia és az igazság szimbóluma. Úgy vélik, hogy az érme az egyik legerősebb szimbólum, amely sok módon befolyásolhatja a világot. A szimbólum szülöttei harcosak, kitartóan harcolnak az igazukért, önmagukért, azokért akik a számukra fontosak. Könnyen jogi pályára léphetnének, de a kreatív dolgok sikeresebben vonzzák őket. Művészhajlamúak és szeretnek álmodozni, számukra ez az önkifejezés.

Kés – Október 23 – November 21
A kés ijesztő szimbólumnak tűnhet, mivel életet és halált jelképezhet. A cigány asztrológiában az egyik legerősebb jegynek számít. A szimbólum szülöttei erősek, analitikusak és megértőek. A szerelemben hagyják, hogy az érzelmek magukkal ragadják őket. A családjuk tiszteli őket.

Fejsze – November 22 – December 21
A fejsze az erő, a függetlenség, a határok meghaladásának a jelképe. Ettől függetlenül a fejsze az egyik legoptimistább szimbólum, szerencsét és védelmet jelent. A szimbólum szülöttei szeretnek új dolgokat megismerni. Hajlandóak küzdeni a vágyaikért. Ezért erős és megbecsült személyek.

Patkó – December 22 – Január 20
A patkó a szerencsét jelképezi. A munka és az erőfeszítés jelképe. A szimbólum szülöttei dolgosak. A családjuk számíthat rájuk, meghallgatják őket és szívesen segítenek. Ambiciózusak és nem állnak ellen a kihívásoknak, a tulajdonságaik miatt nagyon szereti őket a családjuk.

Csésze – Január 21 – Február 19
A csésze az egyesülés és az alkalmazkodás szimbóluma. Mivel ha teát öntesz a csészébe, az egyfolytában felveszi annak az alakját. A szimbólum szülöttei megértőek és alkalmazkodóak. Tisztelik az embereket és olyanokkal veszik körül magukat, akik ugyanígy gondolkodnak. Kreatívak és okosak. A családtagjaik ezen tulajdonságaik miatt nagyon büszkék rájuk.

Kápolna – Február 20 – Március 20
A kápolna szülöttei vallásosak, hisznek Istenben. Mivel a szimbólum szülöttei Istenfélő emberi lény, a spiritualitás egész életükben jelen van. Nagyon érzékenyek és nyitottak. Álmodozó típusúak, nem idegeskednek még akkor sem, ha nehéz helyzetbe kerülnek, mert tudják, hogy mindenre van megoldás. A legnehezebb dolgokat is rövid időn belül megoldják. Nyugodt és jó ízlésű emberi lény.

motivalunk
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn