Csak Nagyon Kevesen Tudják az Oroszlán Csillagjegyről ezt az 5 Dolgot

Mivel túlságosan erős személyiség, sokan inkább szeretik tartani a távolságot tőle. Általában tisztelettel és kíváncsisággal fordulnak feléjük, de sokak számára kicsit érthetetlen az összetett személyiségük.

Igényes
Nagyon igényes, külsejére, öltözködésére fokozottan odafigyel. Nem szereti azokat az embereket, akik nem veszik észre, ha új a ruhája, vagy pont most jött a fodrásztól. Eleganciája irigylésreméltó, ha a közértbe megy, akkor is ízlésesen felöltözik.

Megvannak a gyengeségei
Annak ellenére, hogy úgy tűnik, tökéletes, neki is, mint minden embernek, megvannak a gyengeségei. Van, amikor meginog az önbizalma, és neki is szüksége van egy jó szóra, egy ölelésre. Nem szereti kimutatni az érzéseit, de ritkán, a hozzá legközelebb állók megismerhetik a valódi Oroszlánt.

Nehéz szeretni
Intenzív és szenvedélyes, szüksége van az állandó dicséretre, szeretetre. Rengeteg figyelemre és szeretetre van szüksége, csak akkor érzi jól magát a bőrében, ha valaki számára igazán fontos. Uralkodó és birtokló személyiség, partnere alkalmanként fojtogatónak is érezheti ezeket az intenzív érzelmeket.

Imád bulizni!
Imádja az ünnepeket, és minden alkalmat kihasznál arra, hogy egy jót bulizhasson. Rengeteg barátja van, mindenkivel nagylelkű, imádja a fényűző partikat, ahol rengeteg csillogás és drága pezsgők vannak.

Nagylelkű
Segítőkész, figyelmes, állandóan ajándékokkal halmozza el ismerőseit. Megvédi a gyenge és elesett személyeket, nem áll távol tőle a jótékonykodás, az önzetlen segítségnyújtás.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn