Csernus Őszinte Véleménye a Csillagjegyekről!

Meglepően népszerű ez az őszinte horoszkóp, viszont azt előre leszögeznénk hogy kizárólag a szórakoztatást szolgálja. Ezért semmiképpen ne vedd túl komolyan, különben kellemetlen meglepetések érhetnek…

A Bika igen érdekes földjegy.
Kötnek a földhöz érzéseid, a karrier, az anyagi bőség, ugyanakkor hihetetlenül kreatív vagy mind művészetek, mind vállalkozás terén. Gyakorlatias vagy és kitartó, furcsa dolgokat művelsz, s ezzel fel is hívod magadra a figyelmet, ami nem tuti, hogy minden esetben szerencsés. Az eredményeidet sokan irigyelik, de persze senki sem hiszi el neked, hogy megdolgoztál értük – noha buldog-természeted van és rengeteget dolgozol, a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs ember vagy. Azonban legalább legyél büszke az eredményeidre, életviteledre, kreativitásodra.

Hirtelen haragú vagy, s beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: a számodra a világon minden csak a szemeid előtt lobogó piros rongy.
A tökéletességet keresed, épp ezért az érzelmek terén gyakorlatilag állandóan vesztésre állsz.

Az Ikrek folyton csupán lebeg.
Hihetetlenül intelligens vagy, hatalmas beleérző és befolyásoló képességgel, szárnyaló fantáziával… ennek révén hihetetlenül jó gondolataid vannak, de ha nem áll melletted valaki, aki meg is valósítja, akkor tovább lépsz és a csodás ötleteidnek is annyi. Kiváló beszélgető partner vagy, tájékozott az élet minden részén, de mély ismeretekre nem teszel szert semmiben – téged azért szeret sok ember, mert bi vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt… Egy olcsójános vagy. Egyedüli jó tulajdonságod a veled született tehetség arra, hogy a legnagyobb baklövéseidet is képes legyél úgy tálalni, mintha az lenne a világ legpazarabb gondolata, és hogy egyfolytában az a jó és a helyes, amit te csinálsz, vagy gondolsz…

Nem, ettől még nem leszel népszerű. Miközben szilárd meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, nem vagy szerelmes típus: csupán a hódítás érdekel a szerelemben, és ha célt értél, le is lépsz. Neked valaki olyan kell, aki rövid pórázon tud tartani, és elnézi, hogy folyton másoknak udvarolgatsz, flörtölsz, és amúgy is megrögzötten dögönyözöl az élvezetek mocskos tócsáiban. Valószínűleg ezért is vagy kissé nárcisztikus…

A Rák – bár ez biztos meglepő – víz jegy.
Kiváló a szervezőkészséged, bár ahhoz már lusta vagy, hogy a kivitelezésben is részt vegyél. Erre valók a munkatársak, vagy a családtagok.
Valódi családcentrikus embernek hiszed magad, aki együtt érző és megértő a többiek problémáival, vagyis egy valódi balfék palimadár… A legfontosabbak számodra a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet, meg a maradék hasonló szentimentális baromság: te vagy az, aki telebőgi a 100-as papír zsebkendő-csomagot 1-1 szappanoperán, de aki mindeközben se lát, se hall, bármi is történjék körülötte. Nem vagy az a kimondott vezéregyéniség, inkább amolyan ideális beosztott, ezért aztán odahaza, a családon vezeted le az indulataidat és egyfolytában tiéd az utolsó szó.

Főleg úgy kerülöd a konfliktus helyzeteket, hogy befogod a füled. Csupán halasztgatod a dolgokat, ezért egyfolytában is csupán segélyeken fogsz tengődni és semmire sem jutsz. Csupán Rákok vannak a dutyikban. A Rák egyfolytában tartozni akar valakihez: Számodra elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül élj, ezért aztán mindent meg is teszel azért, hogy rátukmáld magad másokra, akár vevők rád, akár nem.

Az Oroszlán egy piromán állat.
Már teljesen kicsi korod óta tudod, mit szeretnél: szüleidet orruknál fogva vezeted, és már gyermekkorodban kialakul, mivel is akarsz foglalkozni. Egyfolytában a legjobb szeretnél lenni, és ezért mindent meg is teszel, akár tisztességes, akár nem. A versengés és persze a vetélytársak eltiprása veled született tulajdonság. Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. Mások úgy tekintik, hogy egy beképzelt barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló.

A partnered jobb, ha megszokja, hogy mindenről határozott véleményed van, és ezt ha kell, ha nem, közölni is fogod, ráadásul magasról teszel arra, amit ő akar.
Nem vagy haragtartó, inkább könnyedén túllépsz hirtelen fellobbant haragodon, ami legfeljebb csupán arra kiváló bizonyíték, hogy mennyire nem vagy képes kordában tartani az érzelmeidet.

A Szűz földhözragadt.
A tiéd valószínűleg a legkevésbé földies jegy, vagyis még ebben sem tudtál megfelelő lenni.
Szerinted realisztikusan szemléled az életet de valójában csupán reménytelenül földhözragadt vagy: te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Munkában pontos és precíz vagy, mint a német ipar… azaz egy tipikus sztahanovista, hiszen másra sincs igényed és lehetőséged, mint órákig pöcsölni apró és jelentéktelen dolgokkal.

Ha mégis van olyan pont, ahol képes vagy elrugaszkodni a földtől, és mindent figyelmesen összekuszálni, az a szerelem. Te vagy, aki azt hiszi élete 1. részében, hogy ha megházasodik, és a klasszikus módon mindent megtesz, azzal teljesítette a kötelességét. Ezért családot és gyerekeket szeretnél már mindjárt a 2. randin. Ha azonban szíved választottja esetleg meghátrál, te újra visszaesel a földre, és ha lehetséges, még be is ásod magad. A Szüzekből jó politikusok és kerítők lesznek.

A Mérleg tipikus függő.
Anyagtalan vagy, könnyű és formálható. Te vagy a művész-típus – mert nem tudsz megbirkózni a valósággal.
Általában bírják a dumádat, kevesen vannak, akik an igazi véleményedre is kíváncsiak. Szeretsz a felszínen maradni, ami azért van, mert nem kedveled a döntéshelyzeteket, és a véleménynyilvánítást a többiek előtt. Nehezen döntöd el, mit is gondolj valamiről, azonban kapható vagy bármilyen marhaságra, ha nem a te ötleted.

Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között… Főnökként nevetséges leszel és tutyimutyi, azonban minimum a beosztottaid szeretni fognak, mivel akkor vehetnek hülyére, amikor csupán szeretnének. A legtöbb Mérleg nő imádja a gyönyörű ruhákat, és igényes, főleg a többiek zsebének kárára. A Mérleg férfi imádja, ha elcsábítják: nehezen kezdeményezel és szinte biztosan a másik kapura játszol.

A Skorpió állítólag bírja a vizet.
Titokzatos vagy, csöndes, érzéki és érzékeny, vagyis tulajdonképpen sunyin ravasz és cseppet sem megbízható.
Nem szeretsz reflektorfényben lenni, inkább a háttérből keversz. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs sem, annyi nem szorult beléd… Veled nem fordulhat elő, hogy többször ugyanabba a hibába esel, mert figyelemmel kíséred, mint esnek pofára embertársaid. Szólni persze egyiküknek se szoktál, legfeljebb utólag, és csupán akkor, ha kikérik a véleményed.

Nem kedveled, ha beledumálnak a dolgodba, ugyanakkor nem vagy egy kimondott vezéregér sem.
A testiség a gyengéd: olyan vagy mint a Káma Szutrán nevelkedett nyulak. Ugyanakkor reménytelenül neurotikus vagy, aki a legapróbb marhaságokon is megsértődik, és olyankor a világért se lehet kiengesztelni. Évekig csupán a sebeidet nyalogatod, ha a partnered lapátra tesz és ebben a helyzetben következő próbálkozónak kb. annyi lehetősége van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. Mindent egybevetve a legmocskosabb személy vagy az egész zodiákusban…

A Nyilas csupán tüzel és tüzel és tüzel…
Te vagy az ember, akit ha valaki véletlenül a barátjának nevez, még öreg korodra sem szállsz le róla, és levakarhatatlan kullancsként lógsz a nyakán.
Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, egyfolytában örömmel fogadod őket (kivéve, ha otthon találnak).
Egyfolytában kész vagy ismereteid bővítésére, látóköröd kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Egyfelől földhöz ragadt vagy és konvencionális, ezért fontos számodra az anyagi biztonság, bőség. Ugyanakkor szárnyaló gondolataid, fantáziád felülemelhetnének az anyagi dolgokon, mert lelkes vagy és pozitív, de csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, mivel a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled.

Erőteljesen szabadságvágyó vagy, tehát olyan munkahelyre, illetve kapcsolatra van szükséged, ahol van mozgástered, függetlenséged. Te vagy a szingli, egyéni vállalkozó ideáltípusa. Párodnak el kell viselnie különcségeidet, valamint, hogy egyfolytában az állítólagos barátaiddal lógsz, vagy valahol máshol bulizol. A Nyilasok döntő többsége alkoholista.

A Bak tipikus strucc.
Saját árnyékodból nehezen tudsz kilépni: ha jobban utánagondolsz tulajdonképpen saját magadnak is keresztbe teszel.
Az anyagiakat ostoba módon többnyire munkával szerzed meg, néha hagyatkozol szerencsédre, vagyis konzervatív vagy és rettegsz a kockázattól. Számodra az élet állandó küzdelem, de reméled, hogy tartós, szívós munkával komoly eredményeket tudsz elérni.

A többi emberrel szemben pesszimista vagy, és bizalmatlan, egyfolytában mindenkit vizsgáztatsz, ezért aztán ne is csodálkozz azon, hogy az emberi kapcsolataid egyike sem jelenleg sikertörténet. A Bak jegyűek kitartóak, céltudatosak és megvesztegethetetlenek – az ilyennek csupán az amcsi filmekben terem babér. Munkamániás törtető vagy, számodra minden a karrier, az előrejutás. Alapjáraton érdektelen, ügyeskedő vagy.
Érdekes jegynek számítasz, mivel a Bak férfiak konzervatív gondolkodásúak, míg a Bak nők merészen vágnak bele a kalandokba. Nehezen nyílsz meg, de akit egyszer bizalmadba fogadsz, azzal hihetetlenül őszinte vagy… amire 90%-ban rá is faragsz.

A Vízöntő egy felhő.
Egy álomvilágban élsz, és végtelenül naiv vagy, mint egy csecsemő. A realitásokhoz nincs rengeteg közöd, jelenleg ezért az utolsó számodra megfelelő partnered az óvó néni volt. Gyermekkorban a szüleidre vagy utalva, ezért is van, hogy sose nősz fel. Sűrűn játszol egyedül – így legalább nem veszíthetsz -, vagy nem is játszol, csupán ülsz és bámulsz magad elé, mint akit belőttek. Felnőttként olyat keress, aki minimum az egyik talpával hozzáér ritkán a földhöz, különben a kapcsolatotok olyan lesz, mint egy lufi a szélviharban.

Óriási a függetlenségvágyad és ezt másoknak is tiszteletben kellene tartani – a legjobban azok csinálják, akik egyszerűen levegőnek néznek. A nap minden órájában igényled a szeretetet, mint egy csecsemő, és ha nem kapod meg, ordítasz, és törsz-zúzol. A számodra ideális munkahely, ahol egész nap járathatod a szádat, és gyakorlatilag semmit se kell csinálnod. Rengeteget hazudozol, ráadásul egyfolytában ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul figyelmetlen vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy, de ez téged cseppet sem érdekel.

A Halak, a tipikus grufti.
Alapjában emocionális beállítottságú vagy: intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, tehát különösebben nem lassít le a józan ész és a gondolkodás. Szélsőséges hangulatváltások jellemeznek, egyszer lelkes vagy és vidám, máskor depressziós. Könnyen befolyásolható vagy, de csupán a nálad erősebb akaratú emberek által… persze minden ismerősöd ilyen. Neked kiemelkedően csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Nehezen nyílsz meg az emberek előtt, ami kiismerhetetlenné és ez által kiemelkedően ellenszenvessé tesz. Sokszor önmagaddal se vagy tisztában. Te vagy a klasszikus,, meg nem értett ember”, ami tovább vágja alattad a fát.

Segítőkészséged alapja ugyan merő jóindulat, viszont a legtöbb esetben olyan vagy, mint az elefánt a porcelánboltban. Mivel azonban ezt az emberek nem tudják megérteni, és még kevéssé tolerálni, így előbb-utóbb magadba húzódsz, mint a csiga és próbálsz még annál is kisebb és jelentéktelenebb lenni, mint amilyen vagy – légy büszke, ha mégis sikerül, mert igen nehéz feladat! Művészi hajlamokkal is ámítod magad, mivel gyötör az önkifejezés igénye, de önbizalomhiányban szenvedsz.

A Kos rendszerint beég.
Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy egy senki. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, azonban nem kell félteni, mert kemény a fejed – már az elemiben is megmondták.

Tele vagy szeretetéhséggel, de nem igazán tudsz szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a hatalmas nagy arcodat, mert csupán ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent meg tudjon adni, amire csupán szükséged van, és hogy csodáljon téged – egyszerűen buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a győzelem érdekében – a hivatali ranglétrán felfelé nyalsz, oldalra könyökölsz, lefelé pedig taposol. Egy valódi tuskó vagy, és egyfolytában problémáid vannak az emberekkel.

szt

r
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn