Csillagjegyek Öreg Lélekkel

Ők azok, akiket nagyon érdekel a spiritualitás, mélyen kapcsolódnak az előző életeik tapasztalataihoz. A mostani életüket bölcsebben, egy kissé másabb világszemlélettel élik, mint az átlagemberek! Ez a 4 csillagjegy már öreg lélekkel bír…

Nyilas
Minden életedben a legfontosabb számodra az utazás volt, akárcsak most is. Hihetetlenül sok tapasztalatot gyűjtöttél össze utazásaid során, a történeteidet meséled mindenkinek, ezáltal kíváncsivá teszed az embereket, és őket is utazásra sarkallod. Egy új perspektívából mutatod be a világot, igen értékes ember vagy!

Bak
Már gyerekkorod óta úgy érzed, hogy van mit tanítanod másoknak. Sokszor a nálad idősebbek is tőled tanulnak. Felettébb jó tanár lehet belőled, mivel közérthetően, és érdekesen magyarázol. Akár spirituális mester is lehet belőled!

Vízöntő
Az intuíciós képességednek, és a korábbi élettapasztalataidnak köszönhetően egy érdekes látásmóddal közelíted meg a világot. Haladó gondolkodású személy vagy, nehezen illeszkedsz be a társadalomba. Soha nem adod fel azon terved, hogy ötleteid által jobbá, és élhetőbbé tedd a világot.

Halak
Hihetetlenül rengeteg élettapasztalatot összegyűjtöttél már, és ezáltal még nyitottabbá válsz az újdonságok iránt is. A világ összes szépségére képes vagy rácsodálkozni, és ódákat zengsz mindenről. Néha nehezen találsz olyan társat, barátot, aki hasonlóképp szemléli a világot, és ezért magányosnak érzed magad.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn