Ebben a 3 Csillagjegyben Van a Legtöbb Szeretet

Vannak érzékeny csillagjegyek. És vannak, akik úgy szeretnek, mint senki más…

IKREK
Az Ikreket az érzéseik és hangulatuk változékonysága jellemzi, és az asztrológusok az állatöv legbizonytalanabb jegyének tartja őket. Érdekes embereket keresnek, flörtölnek és felettébb szórakoztatnak. Az újdonság keresése közben az Ikrek gyakorta logikus érvekre támaszkodik, nem túl szívélyes, így a keresése hosszú és tele lehet kudarcokkal. Az Ikrek szívesen tapasztalnak meg új dolgokat.

KOS
A Kos már kora gyermekkora óta szerelmes, és minden egyes alkalmat úgy él meg, mintha az lenne az igazi. Nem fél bemutatni az érzéseit. A Kos egyfolytában olyan erős személyiséget választ, aki képes energiáját megfékezni. Világos érzelmekre, kihívásokra és érvekre van szüksége. ük. Ha készen állsz egy gyors tempójú, mozgalmas életre, élénk érzelmekre és spontán döntésekre, akkor a Kos támogatni fogja a szeretet tüzét.

SZŰZ
A Szűz komoly és igényes. Gondosan választja ki partnerét, de pedáns természetéből adódóan gyakorta szenved. Kétségek és félelmek gyötrik, így nem mindig tudja élvezni a pillanatot. Rendszeresen önmagát vizsgálja, a kapcsolatot. A jegy képviselői perfekcionisták. Ezért soha nem fognak felfigyelni hanyag, szétszórt emberre.

lotusz.cafeblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn