Életfeladatok, asztrológia alapján, a csillagjegyed pontosabban megmutatja mint képzelnéd

Nézzük, melyik csillagjegy milyen életfeladattal született erre a világra, az asztrológia alapján!

Kos-Reinkarnáció
Egy állandóan harcoló hős vagy, aki a belső démonokkal, és a külső kísértésekkel küzd. Minden életednek az a célja, hogy fejleszd a képességeidet, és jobb emberré válj.
Karmikus üzenet: élj a mának, meditálj, találd meg az életben a legszebb pillanatokat, még akkor is, ha kezdetben nem tűnik túl rózsaszínnek a világ.

Bika-Lélek teremtése
Feladatod a növekedés, a megértés, fejlődés és a bölcsesség. A jelenlegi életedben nagyban függ attól, hogy az előző életeidben hogyan éltél, milyen biztonságérzetre tettél szert. Szükséged van arra, hogy megteremtsd a belső biztonságod.
Karmikus üzenet: kerülj kapcsolatban a belső éneddel, teremtsd meg te magad a biztonságod. Ne lázadj, szeresd magad félelmeiddel együtt.

Ikrek-Szellemi fejlődés
Egy kettős személyiség vagy, aki a földi tudás, és a lelki fejlődés összetettségében éli az életét. Barátságos, kellemes megjelenésű, kedves, figyelmes, intelligens, de néha nagyon szeszélyes, és szétszórt vagy.
Karmikus üzenet: ahhoz, hogy elérd céljaidat realizmusra van szükséged. Próbálj meg kevésbé ellentmondásosan élni. Próbálj meg meditálni, és így választ kaphatsz az életed nagy kérdéseire.

Rák-az Ember születése
Nagyon fontos számodra, hogy egyensúlyt teremts a spirituális életedben. Ha valaki bántani mer lelkileg, akkor gyorsan bezárkózol a rákpáncélodba. A belső békédet, és biztonságodat csak a meditáció által találhatod meg.
Karmikus üzenet: kissé jó, ha alábbhagysz az énközpontúságból, mert így mindenki csak menekülni fog előled. Hagyd, hogy meglássák benned az érző embert.

Oroszlán-Egyetemes tudatosság
Bár hihetetlenül szeretnél a szíved szerint élni, mégis néha az anyagias gondolkodásod győzedelmeskedik. Állandóan harcban állsz az egóddal, nagy szerepet játszik az életedben a sikeresség.
Karmikus üzenet: ha túl sokat foglalkozol az egóddal, felbomolhat az egyensúly a lelki életedben. Légy egy kicsit figyelmesebb, befogadóbb.

Szűz-anyagi világ, fizikai világ
Túlságosan befolyásol a múltad, a gyerekkorodban ért hatásokra nagy hangsúlyt fektetsz. Azok már elmúltak, nem érdemes mérgelődnöd miattuk.
Karmikus üzenet: felejtsd el az aggódást, a szorongást, igyekezz lelkileg fejlődni. Vegyél részt valamilyen humanitárius munkában.

Mérleg-terjeszkedés
Próbáld megteremteni az egyensúlyt a szellemi, és az anyagi világ között. Fektess nagyobb hangsúlyt a kreativitásra, a járj kellemes emberek társaságába, olvass jó könyveket.
Karmikus üzenet: ha kiegyensúlyozottabb, stabilabb akarsz lenni, próbáld kialakítani a belső erőd, ne légy annyira érzékeny.

Skorpió-örök élet
Az anyagi, és a lelki élet állandó harcában élsz. Leginkább a földi élet örömeinek hódolnál, de mégis a lelki éned is egy kis odafigyelésre vágyik.
Karmikus üzenet: ne pazarold el fölöslegesen az energiáidat, rá kell gyere arra, hogy az élet nem csupán az élvezetek halmozásából áll.

Nyilas-érettség
Azt szeretnéd, ha a boldogság, és az igazságosság egyszerre győzedelmeskedne a világon. Próbálod az isteni igazságosság alapelvei szerint élni az életed, de ez nem mindig sikerül, hiszen sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagi javak birtoklására.
Karmikus üzenet: nem kell egyfolytában, mindenben a legjobb lenned. Töreked arra, hogy megtaláld a békéd.

Bak-magasabb tudás
Áldozatokat kell hoznod a sikereidért. Csendesen dolgozol, magányosan élsz, és szépen haladsz a céljaid felé.
Karmikus üzenet: energiáidat arra használd, hogy lelkileg fejlődni tudj.

Vízöntő-tudatos választás
Mindig felelősséget vállalsz a cselekedeteidért. Nem élsz az illúzióknak, realista vagy. A belső konfliktusaid spirituális úton rendezed.
Karmikus üzenet: nagy szíved van, önzetlenül adakozol, de mindig attól rettegsz hogy valaki ki fog használni.

Halak-vissza a fénybe
Az újjászületés szimbóluma vagy, minden életedben az a legfontosabb célod, hogy egyesülj az Univerzummal.
Karmikus üzenet: az általad választott életben sok nehézség, és küzdelem van. A szeretet miden akadály átsegít.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn