Elképesztő Ez a Burmai Horoszkóp! Minden Szava Betalál…

Burmában a papok egy olyan asztrológiai rendszert dolgoztak ki, amelyben nem a születésünk dátuma számít, hanem az, hogy melyik napon láttuk meg a napvilágot. Ha nem tudod, milyen napon születtél, akkor előbb keresd ki ezen az öröknaptáron: ITT. A hét napjait 1-1 állathoz rendelték, amely a személyiségünkről árulkodik. Ha tudni akarod, milyen is vagy a burmai horoszkóp szerint, olvasd el, mit üzennek neked a papok!

Hétfő – Tigris
A hétfőn született személy hihetetlenül eszes és érzékeny. Jók a megérzései. Hihetetlenül alapos és a tökéletességet mástól is elvárja. Kitartó és ambiciózus, mindenben sikeres. Tipp: Ne legyél egyfolytában mindenben maximalista! Engedd el magad ritkán, így elkerül a depresszió, a stressz és a szívproblémák.

Kedd – Oroszlán
Bátor és nagylelkű vagy. Szívesen jótékonykodsz. Önzetlen vagy, a többiek szívesen fordulnak hozzád. Hihetetlenül lojális vagy azokhoz, akik hátrányos helyzetben vannak.
Tipp: Ne légy túl hangos és éles nyelvű, mert a kedvességgel és gyengédséggel többre mész.

Szerda – Elefánt
E nap szülötte független és hihetetlenül szenvedélyes ember. Szeret a maga ura lenni, spontán és lelkes vagy. Tipp: A szenvedélyességed miatt túl könnyen ugrasz bele új dolgokba. Azt javaslom, előbb mérlegelj, és csupán utána kezdj el bármit is. Ne légy önfejű, legyél nyugodt.

Csütörtök – Patkány
Nyugi, a patkány a burmaiknál egy hihetetlenül is pozitív állat: eszes és szellemes. Türelmes vagy és hihetetlenül speciális látásmóddal rendelkezel. Olyan részleteket látsz meg, melyen másnak átsiklik a tekintete. Egyfolytában eléred a célod. Tipp: Hihetetlenül céltudatos ember vagy, aki mindent elér, amit eltervez. De az út során próbáld meg észrevenni az út szépségét is! Pihenj!

Péntek – Tengerimalac
Kreatív ember vagy, sokszor alkotó munkát végzel. Emellett az emberek kedvesnek és gondoskodónak tartanak, akihez szívesen fordulnak. Te vagy a leggyengédebb az összes jegy közül. Tipp: A művészi alkotásaid ne tartsd meg magadnak, inkább ajándékozd el: ezzel anyagilag is támogathatod szeretteid, barátaid.

Szombat – Sárkány
A sárkány szülötte jó humorú, és megértő ember, akihez szívesen fordulnak embertársai tanácsért. Ugyanakkor magabiztos és sikeres vagy, nagy a munkabírásod és egyfolytában a célon tartod a szemed. Tipp: Kicsit önfejű és túlságosan irányító-típus vagy. Engedd el, és élvezd az életet: hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Vasárnap – Garuda
Garuda, a hinduizmus egyik kabalaállata. A vasárnap született ember jószívű és odaadó. Kedveled a kihívásokat, pozitív vagy. Másokat is inspirálsz kitartásoddal és szolgálatkészségeddel. Tipp: Ne csupán másokon akarj segíteni! Foglalkozz magaddal is, ne légy jószívű a magad kárára.

Én magamra ismertem, pénteken születtem. És neked mennyire jött be?

lotuszcafe
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn