Emberfeletti intuícióval rendelkezik ez a 4 csillagjegy

Az intuícióra általában emberfeletti képességként tekintenek. Azok, akik oly szerencsések, hogy jól fejlett intuícióval vannak megajándékozva, egyszerübben megoldást találnak a problémákra, tisztábban képesek egyes helyzeteket látni és úgy tűnik, egyfolytában jól döntenek, vagy szólalnak meg a legjobb pillanatban.
Nos, a csillagoknak is tulajdoníthatunk ebben a szerencsés tulajdonságban némi befolyást. Nézzük, hogy mely zodiákusok azok, akik fejlettebb intuíciós képességekkel rendelkeznek társaiknál.

1# Rák
A Rákok természetes megérzései segítik őket abban, hogy a legtöbb bajt az életükben elkerüljék és szinte kivétel nélkül minden embert magukhoz vonzzanak. A személyes problémáikban egyfolytában számíthatnak kifinomult érzékenységükre. Hihetetlenül tehetségesen tudnak tárgyalni.

2# Halak
A legkreatívabb jegy mind közül, aki egyfolytában tudja, hogy mikor és hogyan kell inspirálni másokat illetve meglepetést, örömet okozni számukra. Sűrűn alkotnak olyan fantasztikus dolgokat, amelyekkel nagy népszerűségre tehetnek szert.

3# Skorpió
A Skorpióknak olyan fejlett mind a 6 érzékük, hogy még azelőtt képesek megjósolni bizonyos eseményeket, hogy azok bekövetkeznének. Olyan baljós dolgokat tudnak meglátni előre, amelyeket a többiek számára még homály fed.

4# Nyilas
Ha egy Nyilas a párod, akkor megnyugodhatsz, hiszen olyan intuícióval rendelkezik, amely mindkettőtöket megvéd a veszélyek elől és segít megtalálni a legjobb megoldást minden problémára. Ha szándékodban áll elárulni egy Nyilast, tudd, hogy nem sokáig marad ezután titokban a tetted.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn