Ennek a 3 Női Csillagjegynek Szinte Mindig Hosszú Kapcsolatai Lesznek

3 női csillagjegy biztos lehet benne, hogy a most kialakuló kapcsolata, ha nem is egy életre, de nagyon hosszútávra fog szólni.

Bika
Ha sikerül találnia egy olyan párt, aki lojális, és kimutatja a szeretetét a Bika, egy életen át kitart mellette. Hihetetlenül fontos számára, hogy szeretve legyen, és ezt ő is viszonozni tudja. A szerelméért tűzön-vízen át megy, mindent képes megtenni az imádott férfiért. A legfontosabb számára, hogy békés családi környezetben boldogan, és kiegyensúlyozottan élhessen.

Rák
A Rák nő nem fogad be az életébe akárkit, csak azért, hogy legyen valakije. Ő az igazit keresi, de, ha nem találja meg, akkor inkább egyedül marad. Nem szereti a félmegoldásokat, és a langyos érzéseket. Neki “szőrőstől-bőröstől” szükséges van a másikra, és pont ezért addig nem nyugszik, míg nem találja meg az igazit. Mivel egy igen vonzó személyiség, nagy az esélye, hogy nemsokára rátalál az igazi boldogság.

Mérleg
Egyfolytában az egyensúlyt keresi, történjen bármi is az életében. Felettébb fontos számára a szerelem, és a biztonság érzése, pont ezért csak annak nyitja meg a szívét, akiben igazán megbízik. Már többször sérült érzelmileg, ezért kissé zárkózott. A hosszútávú kapcsolatok híve, imádja a meghitt, családias estéket, az otthon melege biztonságot ad számára.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn