Ennek az 5 csillagjegynek csak a külső számít!

Ezek a csillagjegyek számtalanszor megvizsgálják magukat a tükörben és képtelenek lennének akár a sarki kisboltba is elugrani úgy, hogy be ne lőjék a hajukat és át ne öltözzenek legalább valami menő cuccba.

Szűz

Ugyan nagyon kedvesek, és jó lelkűek tudnak lenni egyszerre, de jellemző rájuk a kemény kritikusság is. Képesek negatív vélemény kialakítani egy emberről még akkor is, ha nem is ismerik. Mindössze a külső alapján olyan következtetéseket tudnak levonni, amelyek mögött nincs lényeges tapasztalat. Ez nem túl dicséretes tulajdonság.

Oroszlán

Az anyagiak megszállottja. Mindene a luxus és a csillogás, drága ruhák és parfümök. Nem csak az fontos számára, hogy ő jól nézzen ki, a párjának is legalább olyan tündöklőnek kell lennie. Imádja a bókokat, és ha nem kap belőlük eleget, akár még jelentet is képes rendezni, hogy felhívja magára a figyelmet.

Mérleg

Túlságosan nagy hangsúlyt fektet a fizikai vonzerejére. Őszintén vallja, hogy a fizikai a megjelenés a legfontosabb dolog, ami vonzóvá teszi számára a másik személyt. Komoly elvárásai vannak a külsőre vonatkozóan, és aki nem felel meg ezeknek, arra nem pazarolja az idejét.

Ikrek

Ők azok, akik rengeteg képet töltenek fel magukról a közösségi oldalakra. A képeik nagy részén jellemzően ők szerepelnek. Tudatni akarják mindenkivel, hogy mi mindent megtehetnek és közben mennyire jól néznek ki, bármit is csináljanak. Azt hinné az ember, hogy nem képesek a dolgok mélyebb rétegeivel foglalkozni, bár ez ettől függetlenül nem igaz.

Bika

Hatalmas egójának köszönhetően képes bárkinek megmagyarázni, hogy miért jó, ha valaki a legjobb ruhákat, a legszebb és legnagyobb házat és a legjobb luxusautókat birtokolja. Még ha nem is kellett keményen megdolgoznia mindezért, az sem zavarja, hiszen a lényeg, hogy mit tud felmutatni.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn