Érdekes dolgokat árul el rólad az afrikai horoszkópod

Az afrikai asztrológia tudományában olyan szimbólumokkal találkozhatunk, amelyek a kultúra és a népi hagyományok alapját képezik, és amelyek szorosan összefüggenek a szent természettel, a családdal és a mindennapi élettel. Hogy megtudjuk, melyik afrikai csillagjegyhez tartozunk, csak a születési hónapunkra és a dátumra van szükség. Te mikor születtél? Keresd ki a listából, és már olvashatod is az afrikai horoszkópod…
 
Január 4- február 3.
Majomkenyérfa
 
Ezt tartják az egyik legerősebb csillagjegynek Afrikában – képviselői szilárdak és stabilak, akárcsak a legyőzhetetlen fa. Megvannak az erőforrásaik ahhoz, hogy kiállják az idő próbáját, amiben rengeteget segít nekik a magabiztosságuk, az őszinteségük és a kreativitásuk.
 
Február 4- március 5.
Borostyán és az ezüst gazdagsága
 
Ennek az afrikai csillagjegynek a szülöttei nagyon erős megérzéssel rendelkeznek, kerülik a szervezett dolgokat, ami nem is csoda, hiszen szívesen lázadnak a szabályok ellen. Kalandvágyó emberek, akik nyitottak az újdonságokra. Fontos számukra az anyagi bőség, ami alkalmanként rossz útra tereli őket.
 
Március 6- április 4.
Család
 
Azok, akik az afrikai horoszkóp szerint a Család csillagjegyhez tartoznak, mindent megtesznek azért, hogy a környezetükben élő emberek a lehető legjobban érezzék magukat. Fő erősségeik a nagylelkűség, az empátia és a kiegyensúlyozottság. Ennek a jegynek a család jelenti a biztonságos menedéket.
 
Április 5- május 4.
Apró szívességek a közösségnek
 
Azok, akik ehhez a csillagjegyhez tartoznak, egyfolytában tudják, mi a helyes és mi az igazság, hiszen megvan bennük az ősi bölcsesség ereje. Ők azok, akikre egyfolytában lehet számítani, erejüket arra használják, hogy másokon segítsenek. Egy dolgot azért fontos megtanulniuk, ritkán nemet kell mondani, különben visszaélnek jóságukkal és segítőkészségükkel.
 
Május 5- június 4.
Piac
 
A Piac jegyhez tartozó emberek tudják igazán, hogyan kell izgalmasan élni. Alkalmanként kicsit impulzívak, ezért ilyenkor mértéktelenül pazarolják az energiájukat. Előfordul, hogy meggondolatlanok és túl gyorsan reagálnak egyes dolgokra, így nem mindig cselekszenek bölcsen. Ha el akarják kerülni a katasztrófát, akkor uralkodniuk kell az érzelmeiken.
 
Június 5- július 4.
Ős
 
Ennek a jegynek a szülöttei varázserejüknek köszönhetően egyszerűen a többi jegy fölé kerekednek, sokszor manipulálják azokat, akik a legközelebb állnak hozzájuk, azért, hogy megszerezzék azt, amire vágynak. Előbb vagy utóbb meg kell tanulniuk békésen kommunikálni a környezetükkel, hiszen nem csak mindig az a jó, amit ők szeretnének.
 
Július 5- augusztus 4.
Bíró
 
Az afrikai horoszkóp szerint a Bíróknak az a feladatuk, hogy meghallgassák és megértsék a többieket. Ők olyan emberek, akik a nehéz helyzetekben nagy segítségünkre lehetnek, kiemelkedően kötelességtudóak és lelkiismeretesek. Akaraterejük, lendületük határtalan, ám alkalmanként azért nekik is szükségük van egy kis egyedüllétre.
 
Augusztus 5- szeptember 3.
Kóladió
 
Ez az egyik legoptimistább és legboldogabb afrikai csillagjegy, gyakran szinte habzsolja az élvezeteket. A Kóladió szülöttei tudják mi az valódi élvezet és a szórakozás, folyton feszegetik a határaikat, sőt ritkán olyat is tesznek, amit nem túl helyes. Mesterien kell kezelniük szenvedélyüket ahhoz, hogy elkerüljék a hibákat.
 
Szeptember 4- október 3.
Utazó
 
Az Utazók kiemelkedően kíváncsiak, ők azok, akiket minden érdekel, ami nem rutinszerű, ami egy kicsit furcsa. Az újdonság feléleszti bennük a reményt és az álmokat. Az érzelmek kezelése viszont nem tartozik az erősségeik közé, pedig gyakran fontos lenne uralkodni magukon.
 
Október 4- november 3.
Távolság
 
A Távolság jegy szülöttei nagy álmodozók, sajnálatos módon hajlamosak arra, hogy elmeneküljenek a kínos szituációk elől. Bár a problémák kezelése nem pont az erősségük, jó hír, hogy ezen bármikor tudnak változtatni. Azt azonban pontosan tudják, hogyan érvényesülhetnek az életben, ha kell minden téren bevetik magukat.
 
November 4- december 3.
Szavak gyermeke
 
Erre a csillagjegyre jellemző, hogy tagjai naivak, őszinték és azt szeretik, ha spontán történik körülöttük minden. Általában szerencsének mondhatják magukat, kedvelik a társaságot, hűségesek, jól a kommunikálnak és nagyon szereti őket a környezetük.
 
December 4- január 3.
Aratás és magtár
 
Ez egy igazán speciális és sikeres csillagjegy. Ők azok, akik pontosan tudják, hogyan lehet 1-1 helyzetből a legtöbbet kihozni. Bölcsek és nagylelkűek, szívesen segítenek másoknak, és soha sem szalasztják el a nagy lehetőségeket.
 
themagichoroscope, blikkruzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn