Érdekes Pszichológiai Teszt: Válassz 1 Embert a Képről, Ismerd Meg a Jelenlegi Lelki Állapotod!

A Pip Wilson pszichológus alkotta meg azzal a céllal, hogy könnyen azonosíthassa az emberek lelki állapotát. Mindegyik pozíció egy érzést fejez ki, így azt kell kiválasztanunk, amivel a legkönnyebben tudunk azonosulni.

Eredmények:
-Ha az 1, 3, 6 vagy 7-es figura közül választottunk, akkor eléggé motiváltak vagyunk az életben, akik nem félnek semmilyen akadálytól, bármilyen nehézség is adódjon.
-Ha a 2, 11, 12, 18, vagy 19-es emberkét választottuk, akkor szinte biztos, hogy egy beszédes, kommunikatív személy vagyunk, aki bármikor készen áll, hogy a barátainak segítsen.
-A 4-es figura egy olyan ember személyiségére utal, aki stabilan megállja a helyét az életben, igyekszik minél több dolgot megvalósítani.
-Az 5-ös ember egyfolytában fáradt, gyenge, és nincs elég ereje az élethez.
-A 13-as és 21-es figura egy kissé visszafogott személyt takar. Sokszor küzd belső konfliktusokkal, amelyeket nem szeret senkivel megosztani.


-A 8-as figurát választó leginkább csupán magára gondol, és hajlamos teljesen elmélyülni a saját világában.
-A 9-es figurával azonosuló személy imád szórakozni, és alapjába véve boldog ember.
-Amennyiben a 10-es vagy a 15-öst választottuk, akkor nagyszerűen képesek vagyunk alkalmazkodni az életben, és igencsak pozitív személyiséggel áldott meg a sors.
-A 14-es figura egy lelki traumát élt át, ami miatt érzelmileg szinte egészen összeomlott. Súlyos krízisen megy keresztül.
-Aki a 20-ast választotta, hihetetlen önbizalommal rendelkezik. Egyfolytában ő irányít, valódi vezéregyéniség, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők egyfolytában adjanak a véleményére.
-A 16-ost választottad? Akkor belefáradtál, hogy egyfolytában támogatnod kell valakit. Ezért öleled át azt, aki a 17-est választotta, aki arra törekszik, hogy minél jobban ráfigyeljenek.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn