Érzelmek Kifejezése, Csillagjegy Alapján – Ők Mutatják Ki a Legnehezebben

Az alábbi csillagjegyek felettébb nehezen mutatják ki érzéseiket!

Kos
Úgy tűnhet, hogy általában kommunikatív, de ne dőlj be neki, mert, leginkább csupán felszínes dolgokról lehet vele beszélgetni. Őszintén nem fogja senkinek elmesélni a legmélyebb titkait, vagy problémáit. Attól fél, hogy bolondnak nézik, és kinevetik. Még magának sem hajlandó beismerni, ha szerelmes vagy szomorú.

A Kos egy valódi megmondóember, a legdurvább kritikát is a szemedbe mondja, azonban az érzéseiről soha nem fog beszélni, és romantikára se számíts tőle.

Mérleg
Egy valódi társasági ember, de mivel nem hisz önmagában eléggé, vannak olyan tulajdonságai, amelyeket soha nem fogad el, és pont ezért az érzelmeiről is nehezen beszél. Egyfolytában “ellenőrzi” az érzéseit, mielőtt kiadná őket. Általában nyugodt, és megfontolt, soha nem bántana meg senkit.

Azonban, ha igazán szerelmes, és megbizonyosodott róla, hogy partnere is viszont szereti, hihetetlenül romantikus, érzékeny és odaadó tud lenni. De csupán ebben az esetben!

Vízöntő
Sokan távolságtartónak, ridegnek, és udvariatlannak tartják. Éppen azért, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, kevés embert enged igazán közel magához, és az érzéseit sem mutatja ki. Nem szeret függni senkitől, azzal, ha érzéseiről, vágyairól, terveiről beszélne, úgy érzi, hogy kiszolgáltatná magát másoknak.

Egyfolytában kimért, soha nem fog odajönni hozzád kisírt szemekkel, hogy a problémáiról beszéljen. Segítséget sem szívesen kér. Ha igazán meg akarsz ismerni egy Vízöntőt, soha ne támadd le a kérdéseiddel, inkább várd ki a tökéletes alkalmat.

Skorpió
Hihetetlenül titokzatos, igen nehéz annyira a bizalmába férkőzni, hogy érzéseiről őszintén beszéljen. Sokszor tűnik úgy, mintha nem lennének problémái, ez azonban nem igaz, csupán nem szeret róluk beszélni. Egyfolytában erősnek és hatalommal rendelkezőnek próbálja beállítani magát, akkor is, ha kétségek gyötrik.

Nehezen lehet megismerni az igazi arcát. Hihetetlenül mérges tud lenni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás, és valaki megpróbál korlátokat állítani. Ne is próbálkozz, a Skorpió érzéseit soha nem fogod igazán megismerni.

filantropikum




Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn