Észak Amerikai Indián Horoszkóp: Rólad Mit Árul El?

A kínai és a maja horoszkópokról biztosan hallottatok már, de azt tudtátok, hogy az észak-amerikai indiánok is rendelkeznek saját csillagjegyekkel? A kínai zodiákushoz hasonlóan az indián kultúrában is az állati szimbólumok terjedtek el. Az indiánok úgy tartották, hogy az embert születésekor egy állat veszi védelmébe, és végigkíséri egész életútján. Lássuk, melyik állat jegyében születtél…

Vidra (január 20. – február 18. )
Nem szabálykövető, egyfolytában letér a kitaposott ösvényről, viszont ennek ára is van, hisz újító gondolatait nem mindig értékeli a környezetében. Irtóznak a hagyományos megoldásoktól, ugyanakkor éppen az újító szándékuk az erősségük. Enne köszönhetően az intuíciójuk és kreativitásuk sokkal magasabb az átlagnál, humorosak, figyelmesek, és őszinték. Nem tűrik, ha korlátok közé zárják őket, ennek hatására hajlamosak elszigetelni magukat másoktól.

Farkas (február 19. – március 20. )
Az egyik legszenvedélyesebb jegy, mély érzelmek jellemzik, és úgy fizikai, mint lelki szinten vágyik a párja közelségére. Számára a szerelem teszi igazán boldoggá az embert, ezért mindent megtesz, hogy megtalálja az igaz szerelmet. A Farkas ugyanakkor független állat is, ezért feladata, hogy megtalálja az örök szerelem és a függetlenség közötti középutat. Az jegy szülöttei egy részének ez nem sikerül, ezért esetükben gyakori a partnerváltás.

Sólyom (március 20. – április 19. )
Vezető típus, minden helyzetben képes a józan gondolkodásra, és a jó döntések meghozatalára. Nagy az igazságérzete, egyfolytában kiáll a többiek igazáért is, lételeme az igazságért való harc. Kitartó, hisz céljai érdekében képes a végtelenségig is küzdeni. Feladata, hogy higgadtan kezelje a sikereket, ellenkező esetben beképzeltté, arrogánssá válhat, és azt gondolhatja, hogy mindenben neki van igaza. Ha elutasítják, könnyen begorombul, és harcias lesz.

Hód (április 19. – május 20. )
A Hód imádja feltérképezni a másik embert, valódi üzleti típus. Akármibe kezd, teljes erőbedobással végzi. Kiváló stratégia érzék jellemzi, egyfolytában megtalálja a helyes utat, és többnyire győz. Vitázni nagyon szeret, kevesen állnak ki ellene, mert vág az esze. Ez a gyengesége is egyben, hisz a diplomácia nem az előnye. Hiába van igaza, nem mindig méri fel, hogy kinek mit, és hogyan mond. Ha jó a kedve segítőkész és barátságos ellenben, ha feldühítik, könnyen arrogánssá válik.

Szarvas (május 21. – június 20. )
A bölcsesség és az inspiráció jegye. Humoros, kedves, intelligens jótékony hatással van a közösségre. Amellett, hogy társasági lény, megjelenése is általában vonzó. Rengeteget törődnek külsejükkel, néha viszont a nárcizmus is jellemző rájuk. Aki mégsem kedveli őket, azokat kétszínűnek tartja, de alapjáraton kedves, vidám, bájos személyek.

Harkály (június 21. – július 21. )
Az egyik legszeretetreméltóbb jegynek tartják. Óriási empátiakészséggel rendelkezik, odafigyel mindenkire, megértő, rá mindenki minden körülmény között számíthat. Ideális szülőnek, házastársnak, barátnak. Megjelenésükre a szelíd, barátságos kisugárzás jellemző, bizalomgerjesztők, romantikusak, de ha rosszkedvűk van, akkor hajlamosak féltékenykedni, haragot tartani és birtoklásvágy dominál rajtuk.

Lazac (július 22. – augusztus 21. )
Életrevalóság jellemzi, nagy benne a tettvágy, célratörő és energikus. Nagy a meggyőző képessége, jól tud motiválni, hisz óriási az önbizalma. Hatással van mindenkire, pozitív erő árad belőle. Magánéletére sikeresség jellemző, rengeteg a barátja. Nagyvonalú, filantróp, nyugodt és intelligens személyiség.

Medve (augusztus 22. – szeptember 21. )
Pragmatikus, racionális, megbízható személyiség. Mindig a realitás talaján mozog, e miatt kissé száraznak, komolynak tűnhet. Óriási szíve van, nagyon tud szeretni, és cselekedeteit a jó szándék motiválja, még akkor is, ha nem úgy tűnik néha. Nem jellemző rájuk az érzelmi kitörés, szerények, kissé félénkek is. Ha valakinek sikerül meghódítani a szívüket, megtapasztalhatják, hogy mennyire értenek ahhoz, hogy boldoggá tegyék partnerüket.

Holló (szeptember 22. – október 22. )
Magával ragadó, lendületes, karizmatikus személyiség. Természetéből adódóan felhívja magára a figyelmet. Jellemző rá az idealizmus, a diplomáciai érzék, ezért sokan kérik a tanácsát. Találékony, szellemes, így képes és szívesen is segít másoknak. Megértő, empatikus, valódi barát.

Kígyó (október 23. – november 22. )
A sámánok csillagjegye ez. A jegy szülötteit már egészen fiatal korban a szellemi dolgok, a spiritualitás érdeklik. Jellemző rájuk az ezotériában való elmélyülés, képességei is megvannak hozzá. Ha odafigyel a saját útjára, akkor gyógyító, lelki vezető is lehet belőle. Vigyáznia kell, hogy ne lépjen a fekete mágia útjára, és bár megvan rá a képessége, ne manipuláljon másokat. Misztikus, ijesztő erők birtokosa, neki kell eldöntenie, melyik utat járja.

Bagoly (november 23. – december 21. )
Változékonyság jellemző rá, miközben a saját útját járja. Mindenhol otthon érzi magát a világban, egészen jelen van azokban a dolgokban, amit csinál, beleélése határtalan. Sokszor vakmerőnek tűnhet, ritkán felelőtlenségre is hajlamos. Rajong az életért, nem fél a haláltól, ezért néha kihívja maga ellen a sorsot. Ha időben képes megkomolyodni, akkor kiváló pedagógus, művész válhat belőle.

Lúd (december 22. – január 19. )
A tisztességes, becsületes munka elvégzője. A jegy szülöttei teljesítmény orientáltak, bármilyen célt képesek elérni. Ambícióinak csodájára járnak, képes bárkit legyőzni, ezért nem is nagyon állnak az útjába. Makacs, kitartó, szívós, teherbírása rendkívüli. Jó üzletember, sportoló válhat belőle, ugyanakkor szeretteit minden erejével óvja.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn