Észak, Dél, Kelet Vagy Nyugat? Válassz 1 Égtájat, Ismerd Meg a Jelened és Jövőd

Ne gondolkozz túlságosan sokat, válaszd ki érzés alapján az égtájat, és találj rá az érzelmi harmóniádra, és a saját utadra, amely csak is neked van kikövezve…

1. Észak
Mindennél nagyobbra tartod a függetlenséget, a szabad mozgásteret, mert csupán ekkor tudsz rendet tenni a fejedben, és a dolgaidra koncentrálni. Érdeklődsz a meditációs gyakorlatok iránt, mert ebben a helyzetben nyugalomban és békében lehetsz önmagaddal, és felszabadíthatod elmédet a stressz, a szorongás és aggodalom alól.

Az egyik nagy cél az lesz az életedben, hogy elfogadóbb légy, mert most többször vagy nyugtalan és elégedetlen. Ha sikerül elfogadóbbá válnod, jobbá alakul az életed, ennek érdekében fordulj Észak fele, csendesedj el és meditálj néhány percig, vagy ameddig jólesik.

2. Kelet
A Kelet elhozza számodra a bővülést, a fejlődést. Ha ezt az égtájat választod, azt érzed, hogy képes vagy elérni, megvalósítani a céljaidat, és ez egy jó időszak arra, hogy beiratkozz egy tanfolyamra, vagy saját vállalkozásba kezdj.

Ne hagyd, hogy a félelem megakadályozzon ebben, légy lelkes és hálás, bízz magadban. A siker nem egy nap múlva fog bekövetkezni, türelmesnek és kitartónak kell lenned. Törekedj arra, hogy jó dolgokra használd az energiádat. Ebben segíthet, ha Kelet fele fordulsz és meditálsz.

3. Dél
Egyes helyzetekben az érezheted, hogy nincs elegendő energiád ahhoz, hogy udvariasan viselkedj emberekkel, vagy megfelelően kezelj bizonyos helyzeteket. Itt az ideje, hogy a szenvedély és az optimizmus ismét része legyen az életednek. Az életet élned kell, abban a ritmusban, amely számodra a legmegfelelőbb.

Ismerkedj meg új emberekkel, lépj ki a komfortzónádból, és élj át szenvedéllyel minden egyes pillanatot. Hogy ez jobban sikerüljön, fordulj Dél irányába és meditálj egy jót.

4. Nyugat
Ez az égtáj a romantikával, az új párkapcsolattal, vagy a meglévő fejlődésével hozható összefüggésbe. Tölts több időt a pároddal, légy őszinte vele, és járjatok el többet szórakozni, mert ez jót tesz a kapcsolatotoknak.

A Nyugat ugyanakkor kihatással lehet az anyagi helyzetedre, a felvett hiteledre, vagy egy új munkahely megszerzésére. Az Univerzum segíteni fog, hogy minden jól alakuljon, főként akkor, ha Nyugat fele fordulsz és úgy meditálsz.

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn