Ez a 2 csillagjegy a legveszélyesebb mind közül

Most olyan emberekről fogsz olvasni, akik másoknál bosszúállóbbnak és könyörtelenebbnek mutatkoznak. Ezek nem a rossz csillagjegyekhez tartozók, hanem olyan egyének, akik különös figyelmet követelnek! Velük mindig kellően körültekintőbbnek és óvatosabbnak kell lenni mint másokkal.

1. Gonosz tud lenni ha okot adnak rá, ezen kívül erős és határozott! Az, aki gyakorlatilag képes mindent magában tartani és ha már nem bírja, akkor… A szenvedélyes Skorpió erősen mutatja ki érzéseit, a negatívumokat is beleértve. A heves indulatkitörés után általában lenyugszik.

Mars – a Skorpió uralkodó bolygója, mely energiával látja el ezt a csillagjegyet. Ezért a könyörületlenség határtalan lehet ezeknél az embereknél!
A Skorpiónak közvetlenül soha ne mondj ellent, mindig legyél taktikus és kedves. Ha azt látod, hogy a beszélgető partnerednek vérbe forog a szeme, a beszélgetést próbáld meg a lehető leghamarabb abbahagyni. Nem éri meg provokálni ezt a csillagjegyet, a Skorpió soha nem felejt és nem bocsájt meg!

2. Könnyen felingerelhető és lobbanékony, ez a csillagjegy nem fél megsérteni másokat. Energikusság, makacsság, impulzivitás a Kos jellemző vonása.

A kosoknak feltétlenül fejleszteni kell a lelkét, máskülönben valóságos megtorlógéppé válhatnak. Amikor a Kosnál minden rendben van, akkor örömmel töltöd vele az időd és elbűvöl a barátságos viselkedése. De abban az esetben, ha valami nem úgy alakul, nem úgy lesz ahogy a Kos szeretné, akkor kezdődnek a komoly gondok.

Ne felejtsd, hogy a Kossal nehéz egyezségre jutni és olyan megállapodást kötni, ami mindegyik félnek megfelel. Nem érdemes ravasz csapdájukba esni és vitába keveredni velük! Legyél kellően türelmes, ez még a legharciasabb hangulatú embert is lefegyverzi.

Az gyűlöletet csupán szeretettel semlegesítheted, ezt tartsd szem előtt! Bármilyen lelki állapotba is legyen az ember, megérzi, hogy barátságosan viszonyulsz hozzá, ez meglágyítja a szívét. Még a legveszélyesebb csillagjegyűek is megadják magukat annak a kedvességnek, amit a beszélgető partnerük sugároz!

Mesélj a barátidnak a lobbanékony és türelmetlen csillagjegyűekről. Biztosak vagyunk abban, hogy hasznukra válhat ez az információ!

ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn