Ez a 4 Apróság a Lakásban Rengeteget Elárul a Tulajdonosáról!

A lelked legféltettebb titkaiban is úgy lehet olvasni, mint a nyitott könyvben; elég csupán egy pillantást vetni a lakberendezésre. Többet elmond rólad, mint a legtöbb teszt!

Nagyjából mindenki tudja, hogy lakás és személyiség összefügg, hiszen nem véletlen rendezzük be úgy az életterünket, ahogy. Ám azt kevesen sejtik, hogy egy hozzáértő számára milyen lelki mélységekről árulkodnak a legapróbb részletek; elég akár egy kanapén felejtett könyv, vagy az, hogy mennyire rendezett a gardrób. Szakemberek csokorba szedték az árulkodó apróságokat, amik döbbenetesen világítanak rá, hogy lakás és személyiség jóval szorosabban függ össze, mint sejtenéd.

1. Árulkodó a zoknis fiók
Bár elsőre azt gondolhatnád, hogy a rendetlen fiók szétszórt egyéniségre utal, valójában éppen az ellenkezője igaz. Döbbenetes összefüggés derült ki egy kutatásból: a céltudatos emberek, akik egyfolytában ügyelnek a részletekre, és általában a lakásukban is rendet tartanak, hajlamosak elhanyagolni a zoknis fiókot; sokszor csak úgy, párosítás nélkül vannak oda bedobálva a jobb sorsra érdemes zoknik. A céltudatos, határozott személyiségeknek ugyanis sokkalta fontosabb dolgok járnak az eszükben, sajnálják a drága időt párosításra és egyszerűen megfeledkeznek erről az apróságról.

2. Számít, mi lapul az ágy alatt
Még a legrendesebbek lakásában is vannak szürke zónák, például az ágy alatt a padló: itt gyakorta gyűlnek össze a porcicák. Viszont, ha valaki ágya alatt patyolattisztaság van, az árulkodhat szorongásról és stresszre hajlamos személyiségről is. Szakértők szerint minél stresszesebb valaki, annál többet takarít; ezzel ugyanis képes ideig-óráig a helyzet ura lenni.

3. Nem szimpla hanyagság a vetetlen ágy
Ha valaki soha nem ágyaz be reggel, az egy kutatás adatai szerint azt mutatja, hogy ki nem állhatja a munkáját, és mostanában hanyagolja a testmozgást is. A 68 ezer fővel készült felmérés során az is kiderült, hogy aki rendbe teszi minden nap az ágyát, az energikus, imádja a munkáját, és rendszeresen edz.

4. A múltról árulkodik a ruhásszekrény
Ha rengeteg régi ruha van egy szekrényben, az utalhat arra is, hogy az illető túlzottan ragaszkodik a múltjához, képtelen elengedni régi emlékeket és sérelmeket. Érdemes néha figyelmesen átnézni a szekrényeket, és kíméletlenül megszabadulni azoktól a daraboktól, amiket évek óta nem vettél fel.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn