Ez a 4 csillagjegy lehet a legbüszkébb magára!

A csillagjegyek között akad 4 akik hihetetlenül erősek, határozottak és kitartóak! Ez a 4 csillagjegy mindig kiáll magáért, erős és bátor! Valószínűleg nem is tudják, milyen csodálatos és értékes emberek, így alkalmanként lebecsülik magukat, pedig erre nincs okuk, mert bármit elérhetnek amit csak akarnak!

Kos
E jegy szülöttei bátrak ezért, általában sikeresek is. Sok energiájuk van, azt a célt amit kitűznek maguk elé, el is érik. Az egyedüli negatív tulajdonságuk a makacsság de éppen ezért soha semmit nem adnak fel. A kitartásuk végtelen, felettébb erősek, nem roppannak össze még akkor sem, ha rengeteg megterhelés éri őket. Harciasak és ha kell bárkivel felveszik a versenyt csak, hogy megvalósítsák a terveiket.

Bak
E csillagjegy szülöttei hihetetlenül dominánsak, erős személyiséggel rendelkeznek. A bak jegy szülöttei egyfolytában motiváltak és minden alkalommal elvégzik a feladataikat. Mivel nagyon könnyen meg tudnak győzni másokat, ezért ezt a tulajdonságukat javasolt kihasználniuk. A meggyőzőképességüknek köszönhetően remek tárgyalópartnerek, az üzleti életben is könnyen megállják a helyüket. Egyedüli negatív tulajdonságuk az, hogy arrogánsak.

Szűz
Hihetetlenül határozottak és ez segít az álmaik megvalósításában őket, jó lelkűek az emberek szeretnek a társaságukban lenni, van humorérzékük. Az erősségük hátterében törékeny személyiség lakozik, könnyen kiborulnak, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt ők szeretnék. Általában próbálják leplezni a gyenge oldalukat, de ha nagyon felidegesítik őket, képesek hisztizni.

Vízöntő
E jegy szülöttei felettébb erős emberek az intelligenciájuknak köszönhetőek. Ők nagyon rövid idő alatt megoldást találnak a problémákra, több dologba belefognak hogy értelmesen teljen az idejük. A szabadidejüket szeretik pihenéssel tölteni.

tudasfaja, bidista
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn