Ez a 4 csillagjegy rendelkezik a legkülönösebb kisugárzással! Te köztük vagy?

A belső szépség még az arcra is kivetül, tartja egy régi mondás. Vannak csillagjegyek, amelyek speciális asztrális energiát árasztanak. Te közéjük tartozol?

Bika:
A belső energia az egyik legnagyobb ajándék amelyet kaptál! Nyugodt, kiegyensúlyozott, türelmes ember vagy, aki ellenáll a sors akadályainak. Egyfolytában tudod, hogyan kell kezelni a legnehezebb helyzeteket. Kisugárzásod mellett senki nem tud úgy elmenni, hogy ne figyeljenek fel rád. Akaratlanul is legtöbbször a figyelem kereszttüzébe kerülsz. Stabil, és határozott személyiség vagy, akár egy szikla.

Oroszlán:
Te egy fényes személyiség vagy! Irigylésre méltó erővel, és karizmával vagy felruházva. Célod, hogy olyan fényesen világíts mint a csillagok, de tudod, ahhoz rendeteget kell tanulni és tapasztalni, de kitartásod figyelemre méltó. Szépséged nem csupán külső jegyeken alapszik, hanem belső szépséged és kisugárzásod is egyszerűen elképesztő. Pozitív energiafelhő vesz körül, mosolyoddal bárkit leveszel a lábáról és elvarázsolod.

Mérleg:
Te a nagyvonalúságodról vagy híres. Mivel ebben a jegyben születtél, ki nem állhatod az igazságtalanságot, ezek ellen szívesen szót is emelsz. Attól leszel boldog, ha mindig mindenkinek segítesz, ez a véredben van. Megvan az erőd, hogy a gyengéknek és elkeseredett embereknek tudj segíteni, és ösztönözni őket. Szépséged mellett bölcsességed is hozzájárul ahhoz, hogy felnézzenek rád és tiszteljenek. Belső erőd és akaratod mindenki számára követendő példa.

Nyilas:
A legbátrabb csillagjegyek egyike. Fenomenális intuíció és a belső energia segít neked optimistának és vakmerőnek lenni, és teljesíteni erején felül. Olyan varázsod van, amelyet nem tudnak nem észrevenni. Hihetetlenül barátságos vagy, intelligens természeted miatt képes vagy megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját és jó útra terelni őket. Bátorságot tudsz adni azoknak, akik kételkednek magukban és önbizalom hiányosak.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn