Ez a 4 Csillagjegy Úgy Költi a Pénzt Mint Ha Muszáj Lenne

felesleges-penzkoltes

Az alábbi 4 csillagjegy szereti a fényűző életmódot, imádja kényeztetni magát, soha semmiben nem szenved hiányt, és egyáltalán nem törődik azzal, ha már hónap közepén alig jut valamire. Ők a felesleges pénzköltés nagymesterei…

Ikrek
Könnyen megszerzi, de ugyanolyan könnyen el is költi a pénzt. Egyfolytában olyan dolgokba fektet, ami a szívének kedves, leginkább koncertekre, előadásokra, új ruhákra, könyvekre, parfümökre költ. Csak minőségi dolgokat vásárol, és egyáltalán nem érdekli, ha a márkára rá kell fizessen. Ha egyszer leárazás van egy üzletben, akkor onnan biztosan nem jön ki üres kézzel. Nem gondol soha öreg korára vagy egy súlyosabb problémára, ezért egyáltalán nem spórol.

Oroszlán
Kicsit felelőtlen és nagyvonalú, soha nem gondol arra, hogy mire mennyit költhet. Sokan jószívűként tartják számon, ami igaz is, de lehet, hogy az önzetlen költekezést később egy kissé megbánja. Gondolkodás nélkül ad kölcsön mindenkinek, sokszor el is felejti, hogy kinek és mennyit adott. Kedveli a fényűző éttermeket, egy 5 csillagos helyen gondolkodás megrendeli a ház ajánlatát. Szeretteit és barátait gyakorta kényezteti drága ajándékokkal.

Nyilas
Legszívesebben minden pénzét szórakozásra, kirándulásra költené, és általában nem gondolkodik sokat mielőtt befizetne egy egzotikus nyaralásra. A drága szállodákat és a mindent kielégítő luxust részesíti előnyben. Nagyon sok új ruhát vásárol magának, kétszer soha nem jelenjen meg ugyanabban. Úgy gondolja, hogy a pénz azért van, hogy elköltsék, aztán elfogyott, majd alakul, hogy hogyan tovább.

Kos
Nagyvonalúan költi a pénzt, egyetlen impulzus elég ahhoz, hogy bármit megvegyen, ami csak megtetszik neki. Abban a pillanatban egyáltalán nem gondol a holnapra, ha valamiről úgy gondolja, hogy megérdemli, akkor meg is szerzi. Könnyen el tud csábulni egy gyönyörű cipő, vagy egy mutatós ruha láttán, és meg is veszi, az sem számít, ha már otthon van egy pár ilyen hasonló darab. Soha nincs megtakarított pénze, egyfolytában a mának él.

filantrópikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn