Ez a 4 határozott női csillagjegy bármit képes elérni az életben

Az asztrológia tudománya szerint létezik 4 olyan csillagjegy, amelynek női szülöttei mindent elérnek amit csak akarnak az életben.

1. Bak
A bak csillagjegyben született nő elegáns, gyönyörű az idő múlásával pedig egyre szebb lesz. Imádja, ha csodálják, szenved, ha nem figyelnek fel rá. A bak jegy női szülötte általában olyan munkát végez, ahol magas pozíciót tölt be. Azokat az embereket kedveli akik sikeresek és mindent megtesz azért, hogy ő is közéjük tartozzon. A bak jegyben született nő racionális és praktikus, imádja a szabad életet mert csupán saját magában látja a biztos jövőt. Sikerül is neki minden, mert ambiciózus.

2. Kos
A kos jegyében született nő energikus és kitartó. Az ő hangja elhallatszik mindenhová, ő mesél, kér és állít. Egyfolytában aktív, mindég mozgásban van. Intelligens és önálló mindig tudja mit akar. Nem tud arra várni, hogy felajánljanak számára valamit, ha akar valamit azt meg is szerzi. Erős nő, önálló tud magára vigyázni, nem engedi meg másnak, hogy törődjön vele. A kos jegyében született nő sohasem fáradt, nem panaszkodik és nem ejt egyetlen könnycseppet sem. Nem bízik senkiben mindent ő végez, azt gondolja, hogy ő mindent hamarabb elvégez és az amit tesz minőségi is. Ezért ő mindent jókedvvel és akaraterővel kezd el és hisz abban, hogy minden sikerülni fog neki.

3. Vízöntő
A vízöntő jegyében született nő lelkiismeretes és dolgos, öröm őt csodálni amikor dolgozik, mindent a saját kezével végez, de nem tolerálja a túlzottan nagy fegyelmet. Önálló, mindenre úgy reagál, ahogy az szerinte helyes, mindent lelkiismeretesen sikerül elérnie. Kitartó nem adja fel, ha elindul egy úton akkor végig is járja azt. Mindig kellemes érzés vele beszélgetni, soha nem erőszakolja másra a saját véleményét és nem tolerálja ezt más emberek részéről sem. Ha olyan emberrel találkozik aki figyelmezteti őt a szabad életére akkor azzal az emberrel megszakítja a kapcsolatot.

4. Oroszlán
Az oroszlán jegyében született nő, királynő a hölgyek között. Egyfolytában körbe van véve olyan emberekkel akik csodálják őt, mindig vonzó, elegáns, gyönyörű és büszke. Mindenhol felhívja magára a figyelmet, benne sohasem látunk semmilyen vulgáris dolgot. Az oroszlán jegyében született nő talpraesett, intelligens bármilyen témáról el lehet beszélgetni vele. Jó partner a komoly témák megbeszélésében, de pletykálni is lehet vele. Ezektől a tulajdonságoktól lesz egyedi és karizmatikus. Ebben a csillagjegyben született hölgyek többsége kreatív foglalkozást választ magának.

tudasfaja, ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn