Ez A Jósnő Szerelmi Tanácsa, Minden Csillagjegynek…

Minden egyes csillagjegynek más és más áll szerelmi boldogsága útjába. Hallgass a cigány jósnő tanácsára, és kiegyensúlyozott leszel a szerelemben.

Mérleg
Félsz az egyedülléttől, ezt sokszor kihasználhatják, olyasmit is megteszel, amihez semmi kedved. Egy kapcsolat vége számodra valódi tragédia. Mivel az élet még számos mindent tartogat, nem csupán akkor lehet kilépni a rosszból, ha rögtön ott az új jelentkező. Hidd el, nem maradsz egyedül, legyél bátrabb.

Skorpió
Neked a megfelelő társ kell: szép, sikeres, alkalmazkodó, intelligens és mélyen érző. ha ezt nem találod, inkább egyedül maradsz, és mindenről lemaradsz. Bár te igazán ismered a nagy mélységeket, olykor egy könnyedebb kapcsolatból is profitálhatsz. Ne légy olyan fekete-fehér.

Nyilas
Nem gondolkozol túl hosszú távon, és úgy hiszed, a holnap egyfolytában egy új, szerencsés nap, és a barátaid egyfolytában ott lesznek neked. Ha viszont elfogy körülötted a levegő, optimizmusod kevés lesz. Néha figyelj oda, a többiek mire vágynak, ne csupán a szenvedélyed vezessen.

Bak
Túl magas fal van körülötted, ezért csupán az lehet a társad, aki ezt hajlandó bevenni. És nem biztos, hogy pont ezek közül az emberek közül kerülne ki az, aki boldoggá tesz. Ott is visszautasítást sejtesz, ahol nincs. Lazulj el, érezd jól magad, és több örömet tudsz bevonzani.

Vízöntő
A társad nem a barátod, hanem az életed része kell legyen. Hihetetlenül meg tudsz bántani másokat a függetlenség vágyaddal, és ha amellett kötsz ki, aki ezt meg tudja adni, ráadásul függővé válhatsz tőle. Saját magad ellensége vagy a szerelem terén, mert minden jóról lemaradsz.

Halak
Neked nehéz megfelelni, mert annyira érzékeny vagy, hogy senki nem tud eléggé a lelkecskédre vigyázni. Aztán, amikor a másik feladja küzdelmet, próbálsz ott maradni az életében. És mégcsak nem is élvezed ezeket a felesleges viharokat, nem tanulsz belőle. Várhatóan nem maradsz egyedül, de az életed egy gyötrelem lesz. Humorral próbáld ezt áthidalni.

Kos
Te vagy a nagy vadász, nem figyelsz a többiek érzelmeire, csupán az érdekel, amit nem kaphatsz meg, de még ahhoz sincs türelmed, hogy igazán megdolgozz valakinek a ragaszkodásáért. Ez gyönyörű is lenne, de ritkán az orrodnál fogva vezetnek, amikor elhúzzák előled a mézes madzagot. Lassíts kicsit, gondold át, hosszú távon mire van szükséged, ne egyfolytában a pillanatnak élj.

Bika
Nem kedveled a csúnya, negatív dolgokat, egyfolytában az élet kellemes oldalát keresed. Nincs is ezzel semmi baj, de a ha a minimális konfliktust, negatívot is elkerülöd, magadba zárkózol, és megfosztod magadat az élet nagyobb szabású élményeitől. A négy fal között nem egyfolytában találhatsz valódi boldogságra. Legyél nyitottabb az élet különféle árnyalataira, a kis rosszból valami nagy jó nőhet ki.

Ikrek
Annyira változékony a hangulatod, hogy csupán azok maradnak melletted, akik ezt elviselik, így a választási lehetőséged hihetetlenül leszűkül. Állj meg egy pillanatra, hangulataidat lovagold meg, mint egy hullámot, és akkor másokra is jobban oda tudsz figyelni, mélyebb kapcsolatra leszel képes, nemcsak az számít, te kinek a figyelmét tudod megragadni.

Rák
Egy óriási energiával megpróbálsz összeolvadni társaddal, de ha ez nem sikerül, és sokszor nem sikerül, könnyen elfáradsz és elkeseredsz, elromlik a kedved. Nemcsak azok az hasznos és mély emberek, akik azonnal megadják neked azt az erős érzelmi töltetet, amire szükséged van. Türelmesen várd ki, amíg a másik ember nyitottá válik érzéseid befogadására.

Oroszlán
Hihetetlenül szeretsz középpontban lenni, de azt elfelejted, hogy az Oroszlán az egyetlen az emlősök állatvilágában, akinek egyedüli párja van, akihez egyfolytában visszatér. Ha nem kapod meg a kellő figyelmet attól, akihez hűséges leszel, akkor is ott maradsz, és szenvedni fogsz éveken át. Fontos, hogy óvatosabban vesd bele magad a kapcsolatokba, ne a szenvedélyed vezessen egyfolytában.

Szűz
Kerüld a hihetetlenül erőszakos embereket, mert nem tudod magadat megvédeni tőlük. Bár eleinte hihetetlenül óvatos vagy, és inkább ésszel, mint szívvel választasz, ha mégis tévedsz, ami előfordulhat veled, szétégsz a szerelemben, és nem tudsz egészen kibontakozni.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn