Ez a kép felfedi a személyiséged rejtett titkait! Te mit láttál meg rajta először?

Ez a teszt felettébb izgalmas és speciális. Egyetlen képet mutatunk, mégis több lehetőséget megláthatsz benne, és ez sok titkot felfed rólad. A kérdés az, hogy amikor ránézel az ábrára, akkor mi az első, amit észreveszel, mi jelenik meg először a szemed előtt! Mutatjuk a képet, és persze nem maradunk adósok a megfejtésekkel sem.
Jöhet a magyarázat? Készen állsz meglátni személyiséged titkos oldalát? Akkor görgess lejjebb…

1. Egy fa
Ha első ránézésre egy fát vettél észre az ábrán, akkor jól fejlett képzelőerővel bírsz, mégis inkább a logika az, ami irányítja az életed. Meghallgatod és megfontolod a többiek tanácsait, de önmagadra hallgatsz, mérlegelsz, és a lehetőségeidet általában több oldalról is megvizsgálod. Ritkán esel pánikba, hiszen többnyire jó döntéseket hozol – és ha rövid távon nem is tűnik olykor így, az élet később általában téged igazol. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennél érzékeny és meleg szívű ember. Megvan benned a szeretet és a kreativitás is. Ugyanakkor legfőbb jellemződ, hogy erős vagy, még akkor is, ha olykor másképp érzed ezt.

2. Két kéz
Figyelemreméltó személyiség vagy. A legapróbb részlete sem kerülik el a figyelmed, érzékeny vagy, hatással vannak rád a körülötted lévő események, emberek és rezdülések – elképesztően jók a “radarjaid”. Fontos számodra, hogy érts másokat, és hogy ők is megértsenek téged. Garantáltan sikeres vagy a munka olyan területein, melyek lelkiismeretességet és pontosságot igényelnek. A magánéletben sokaknak valószínűleg érthetetlen, olykor félelmetes is lehet érzékenységed, ez viszont nagy kincs, és sose veszítsd szem elől! Valószínűleg többször érezhetted már úgy, bárcsak kevésbé lennél empatikus, bárcsak kevésbé vennéd észre az apró jeleket. De ne sajnáld ezt a képességed, hiszen hihetetlenül értékesek, és ezek tesznek téged igazán különlegessé! Szeretteid, és azok, akik igazán méltók a törődésedre, nagyra értékelik benned mindezt.

3. Nem láttál meg rajta semmit
Ha nem láttál meg pár másodpercen belül semmit ezen a képen, akkor ne keseredj el. Vedd azonban ezt intő jelnek! Valószínű, hogy túlzottan fáradt vagy és kimerült. Jó alkalom volt ez arra, hogy észrevedd, ideje egy kis szünetet tartanod a túlhajszoltság helyett. Ha eddig nem mentél szabadságra, akkor tedd meg most! Ha azonban szabadságon voltál, akkor törődj most kicsit önmagaddal. Attól, hogy a munkából kiszakadtál, még nem biztos, hogy lelkednek és elegendő ideje volt feltöltődni. Vonulj kicsit félre, ha teheted. Élvezd ki a magányt és a nyugalmat, hogy újra erőre kapj!

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn