Ez A Lábtartás Megváltoztatja Az Életed!

Egészségünkkel jobb, ha napi szinten törődünk, így kisebb az lehetősége annak, hogy hirtelen lebetegedjünk. Létezik pár olyan alternatív technika, amelyek segítségével rendszeresen gondoskodhatunk egészségi állapotunkról, regenerálhatjuk szervezetünk. Javasolt beiktatni ezt a technikát mindennapjainkba.

A Lábakat felfele módszer hihetetlenül egyszerű, naponta csak 15 percig kell végezni, és hatására az egész szervezet megújul. Tegyünk a derekunk alá egy kisebb párnát, ezután dőljünk lábbal neki a falnak. A fenekünk a lehető legközelebb legyen a falhoz, a karjainkat pedig helyezzük a fejünk mellé. Így relaxáljunk naponta 15 percen keresztül.


Megszabadít a lábfájástól

Ez a leghatékonyabb módszer, ha egy fáradt munkanap után úgy érezzük, mintha lábaink ólomból lennének, és még meg is vannak duzzadva. Támasszuk neki a falnak, csak 15 perc az egész, és máris megszűnik a lábfájásunk, és valósággal új életre kapunk.


Búcsút mondhatunk a lábduzzadásnak

A lábduzzadás leginkább a negatív vérkeringés következtében alakul ki. De azok is akik ülőmunkát végeznek, rengeteget utaznak, vagy nem tökéletes lábbelit viselnek lábduzzadás problémájával küzdhetnek. Különféle betegségek, mint pl. veseproblémák, szívbetegségek, helytelen táplálkozás, vagy egyes gyógyszerek is okozhatnak lábduzzadást. A probléma könnyen orvosolható, ha 15 percre a falhoz támasztjuk a lábunk.


Nyugtató hatása van

Ez a pozíció szabályozza a légzést, a tüdő több oxigénhez jut, és elkezdünk egy kiegyensúlyozottabb ritmusban lélegezni. Ez hatással van az idegrendszer működésére is, hihetetlenül kiváló nyugtató.
Szabályozza az emésztést

Ha falnak támasztjuk a lábunk, akkor elindul a bélmozgás, és az emésztés, így ez a pozíció azoknak is ajánlott, akik emésztési problémákkal küzdenek. Segítségével megelőzhető a székrekedés, és a puffadás.


Pihentető, nyugtató

Ha egy fáradt munkanap után nem tudunk megpihenni, az agyunk állandóan csupán pörög, támasszuk neki a lábunk a falnak, és lélegezzünk mélyeket. Ez a gyakorlat felér egy kiváló meditációval, utána úgy fogjuk érezni magunk, mintha újjászülettünk volna.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn