Ez a nő 52 év házasság után elárulja mi az örökké tartó boldog párkapcsolat titka

Tudjuk jól, hogy házasság és a gyereknevelés nem egyszerű, sőt sokszor kétségbeejtő tud lenni. Ezért nem véletlen, hogy átlagosan a házasságok nagy része kevesebb mint 7 év után felbomlik. Na, de itt a kivétel! Ez az idős nő 52 év házassággal a háta mögött sok mélységet és magasságot átélve mégis megtudta boldogságban tudta megtartani a házasságát. Mi volt ennek az oka? Rögtön eláruljuk!

Szerinte ezek a jó házasság titkai…

1 – Vállald a felelősséget a tetteidért
Felelősek vagyunk a tetteinkért, a szavainkért és a hangulatunkért is. Van, hogy a partnerünk szenvedi el a következményeit. Gondolkodj, mielőtt mondanál vagy tennél valamit, amit később megbánhatsz.

2 – Készítsd el neki a kedvenc ételét
Mindannyian tudjuk, hogy a férfi szívéhez másodsorban a gyomrán át vezet az út. Ha sűrűn elkészíted a kedvenc ennivalóját, akkor biztos lehetsz benne, hogy a maga módján értékelni fogja ezt a gesztust.

3 – Időnként hagyd egyedül
Annak érdekében, hogy jól működhessen a kapcsolat, hagyd magára időnként a férjedet. Amikor jobban szeretne egyedül lenni nem jelenti azt, hogy olyankor nem szeret, vagy nem törődik veled, egyszerűen csupán foglalkozhat olyan dolgokkal, amikkel akar. Használd ki az időt, hogy ilyenkor te is a személyes hobbidnak élj.

4 – Ne próbáld megváltoztatni
Amikor megismerted a férjedet és igent mondtál neki, azzal minden hibájával együtt fogadtad el. Ne akard megváltoztatni, mert az nem a te dolgod. Ez az ő döntése és felelőssége, hogy jobbá váljon és összhangba kerüljön a lelkiismeretével.

5 – Bókolj neki
A férfiak egója jellemzően nagyon erős, de mögötte sokszor önbizalomhiány áll. Minél többet bókolsz neki, annál boldogabbnak fogod őt látni.

6 – Légy jelen
Bizonyítsd be neki, hogy egyfolytában jelen vagy és szánd rá az időt, hogy megosszátok egymással a napi történéseket, a jókat és a rosszakat is. Egyfolytában figyelj arra, amit mondani akar neked, amikor megosztja veled az érzéseit. Így tudni fogja, hogy törődsz vele és fontos vagy számára.

7 – Ne emlékeztesd rendszeresen a múltban elkövetett hibáira
Ha még mindig vele vagy, akkor az azt jelenti, úgy döntöttél, hogy megbocsátod azokat a hibákat, amiket a múltban elkövetett. Annak érdekében, hogy jó kapcsolatot tarts fenn a férjeddel ne visszafelé haladj az időben, hanem előre. Ha megbocsátottál neki, azt gondold is őszintén.

8 – Felejtsd el a gondolatot, hogy nem akar téged
Igent mondott az oltárnál és téged választott maga mellé élete végéig. Azonban egy kapcsolatért is tenni kell.

9 – Támogasd, amikor szüksége van rád
A nehéz időkben, legyen az szakmai vagy személyes ügy, egyfolytában állj mögötte teljes vállszélességgel. Légy te a legjobb szövetségese. Ez kiemelkedően fontos egy kapcsolatban.

10 – Akarj tetszeni neki
Azokon a napokon is, amikor nem vagy a legjobb hangulatodban és a melegítő alsó az egyetlen darab, amit hajlandó vagy felvenni, próbálj meg gyönyörű lenni a kedvéért. Ne várj egyfolytában különleges alkalmakra, hogy kicsinosítsd magad neki.

11 – Lásd a férjedben a legjobbat
Pozitívan tekints a társadra és ne azokra fókuszálj, amiket nem kedvelsz benne annyira. Helyette azokra a tulajdonságokra összpontosíts, amelyek miatt megszeretted őt.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn