Ez a növény elűzi a nikotinéhséget, hatalmas segítség a könnyű leszokáshoz

Ha elhatároztad, hogy többé nem akarsz rágyújtani, mert drága és tönkreteszi a szervezetet, de nem bírod ki, akkor ezt a növényt érdemes kipróbálnod.
A sztívia nagy segítséget nyújt a cigaretta iránti vágy csökkentésében, elmulasztásában.

Sokan fiatalon rászoknak a cigarettára, majd évek során hihetetlenül erős függőség alakul ki, ami arra kényszeríti a dohányost, hogy egyfolytában rágyújtson, ráadásul egyre többet. Ez súlyosan károsítja a szervezetet, a vérereket, a keringést, és természetesen a tüdőt…

A sztívia el tudja fojtani a nikotinéhséget, ezért csodás ez a növény, ha elhatározod, hogy leteszed a cigarettát. Tudományos kísérletek is igazolták, hogy ez a növény valóban lefojtja a nikotin iránti vágyat.

Csupán néhány csepp kivonatot kell a nyelv alá tenni, amikor csak elkap a vágyakozás, hogy rágyújts. A növény illatanyaga elnyomja a nikotin utáni vágyat, így máris nagyban nő a leszokás esélye.

A sztívia egy természetes édesítőszer, így a szabályozza a vércukorszintet, ezért a dohányzásról leszokni vágyóknak nem kell tartaniuk a plusz kilóktól sem, ha ezt használják.

A sztívia rengeteg C-, A-, K- és E-vitamint tartalmaz, de van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, vas, cink, növényi fehérje és rost is. Enyhíti a bélbántalmakat, csökkenti a gyomorsavat, méregtelenít, lúgosít.

hiszed. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn