Ez a Reggeli Manifesztációs Rituálé Teljesen Megváltoztatja az Életed

reggeli-szokas

Ha csodálatos dolgokat szeretnél bevonzani az életedbe, akkor tudatosan meg kell tenned azokat a lépéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy összhangba kerülj vágyaddal. Léteznek szuper manifesztációs módszerek ha nem tudod hogyan csináld hatásosan.

Reggeli manifesztációs szokások, amelyek megváltoztatják az életedet

– Hogy ez működjön, meg kell bizonyosodnod arról, hogy távol tartod az elmédet minden olyan hatástól, ami elvonja a figyelmedet.
– Amikor reggel felébredsz, azonnal kelj fel, és ne nyomd meg a szundi gombot. Ha mégis megnyomod és visszaalszol, akkor még inkább álmosnak fogod érezni magad, ez pedig jelentős negatív hatással lesz a napod többi részére. Ha mégis megnyomod és visszaalszol, akkor még inkább álmosnak fogod érezni magad, ez pedig jelentős negatív hatással lesz a napod többi részére.

– Igyál egy pohár vizet, hogy gyorsan hidratálódj, mielőtt elvégeznéd a manifesztációs rituálét.
– Semmiképpen ne nézz a telefonodra (kivéve, ha meditációs zenét akarsz hallgatni – ez fontos lesz még később).
– Nincs ébredés után közösségi média. Nincs e-mail ellenőrzés. Ne nézd a híreket. Semmit.

– Ha ezt teszed, az elmédet olyan dolgok vonzzák majd, amikre nem kell azonnal gondolnod.

Ha követed ezeket az egyszerű szabályokat, mielőtt elkezded a manifesztációs rituálét, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb lábbal indulsz neki…

1. lépés: Csendesítsd el az elméd – 10-20 perces meditációval.
A reggeli manifesztációs rituálé első része az, hogy felkelsz és meditálsz 20 percig. Ha most kezded, kezdheted csak 10 perccel, és idővel növelheted az időt. Itt van egy jó vezetett meditáció kezdőknek, amivel remekül ráhangolódhatsz a pozitív hullámokra:

2. lépés: gyakorold a hálát.
A hála nagyon erős hatással bír az egész életedre, ezt már a tudomány is számtalanszor dokumentálta. Ez a gyakorlat jelentősen megemeli a rezgésedet, már a nap elején.

– Maradj ott, ahol ülsz.
– Válassz ki 4-5 dolgot, amiért hálás lehetsz. És nem kell, hogy nagy dolgok legyenek. Lehetsz hálás valakinek a kedvességéért, aki tegnap kinyitotta neked az ajtót, vagy a meleg napsütésért, amit a kertben ülve éreztél a hétvégén. Akár egy tartalmas beszélgetésért, amit egy jó barátoddal folytattál nemrég.
– Tölts el egy percet mindegyikkel, és teljes mértékben öleld át ezeket a jó érzéseket.

Miután elvégezted ezt az egyszerű hálaadás gyakorlatot, jól kellően jól fogod érezni magad, hogy készen állj a következő gyakorlatra.

3. Lépés: Lásd az életet, amit élni fogsz – Vizualizáció
Most, hogy felemelő érzéssel töltött el a hálaadás gyakorlata, tölts el egy kis időt azzal, hogy vizualizáld a vágyad.

– Tartsd magad mellett a céljaidat, akár leírva is, arra az esetre, ha szükséged lenne egy gyors áttekintésre, hogy mi szeretnél lenni, mit szeretnél tenni vagy elérni az életedben.
– Most tölts el néhány percet azzal, hogy képzeletben átélsz egy rövid jelenetet, amely a már elért eredményt szemlélteti a fejében.
– Törekedj arra, hogy minél jobban érezd magad, amikor ezt teszed, mivel az erős érzelmek segítenek abban, hogy sokkal gyorsabban manifesztálódjon a célod.

Ha a vizualizálás során nehezen tudsz pozitív töltetű érzelmeket kiváltani magadból, akkor valószínűleg azért van, mert tudat alatt az elméd nem hiszi el, hogy megteheted, lehetsz vagy elérheted azt, amit szeretnél.

Egy jó trükk, ami segít megkerülni az elméd ellenállását, ha közvetlenül a vizualizáció előtt azt mondod: “Milyen lenne, ha én… ? “Milyen érzés lenne, ha…? “Milyen lenne az életem, ha…? “

A “ha” szó használata a célod kimondása előtt lehetővé teszi, hogy átöleld az érzést, mintha “ha” már elérted volna a célodat. Ez azért teszi lehetővé, hogy átéld a jeleneteket a fejedben, mert csak azt kérdezed, milyen lenne, “ha” ez megtörténne? Ez megakadályozza, hogy a “nem igazán hiszem, hogy ez meg fog történni” ellentmondásos érzése támadjon benned.

Tegyük fel, hogy egy új Mercédeszt szeretnél. Azt mondanád:
“Milyen lenne, ha tényleg kapnék egy új Mercedest? “

A vágyaddal összhangban további hasonló kérdéseket is feltehetsz. Például:
“Milyen lenne, ha egy új Mercédesszel vehetném fel a barátaimat.”
“Ha kapnék egy Mercédeszt, milyen érzés lenne, ha felhívnának telefonon, és közölnék, hogy az új autóm készen áll, hogy átvehessem?”.
“Milyen lenne az életem, ha megengedhetnék magamnak egy új Mercedest?”


Ha ezt a gyakorlatot elvégzed, akkor úgy fogod “érezni”, hogy már megvan az a dolog, amire vágysz.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn