Ez a személyiségteszt kideríti milyen vagy valójában! Mit láttál meg először a képen?

Ez a kép valódi mélységeket tár fel a lelkedrõl. Olyan összefüggésekre jöhetsz most rá, mely boldogabbá teheti a jövõd.
Hihetetlenül izgalmas képet fogunk most mutatni neked. Nézd meg, és hagyatkozz a megérzéseidre. Vajon mi az, amit először meglátsz rajta? Milyen hatást kelt benned és milyen gondolatok jutnak eszedbe róla? Mi az, amit elsőként észreveszel rajta?

1. Lány
Ha a kislányt láttad meg elsőként, akkor egy bájos természetű ember vagy, aki könnyen köt új ismeretségeket, nagyra értékeli a tartalmas és mély beszélgetéseket. Figyelnek rád és a véleményedre a körülötted lévők, kreatív vagy és a saját utadat járod. Mindemellett titokzatos és speciális is vagy. Valódi énedet csupán azok látják, akik valóban közel állnak hozzád. Látszólag hamar megnyílsz, de te pontosan tudod, hogy ez inkább csak a felszín. Lépésről-lépésre engeded közel magadhoz azokat, akik fontossá válnak számodra.

2. Koponya
Ez ijesztőnek, akár agresszívnak is hathat, de nem! Nincs okod aggodalomra! Ha ezt láttad meg elsőként, akkor érzékeny lélek vagy, nyitott vagy a többiek véleményére és tanácsára, akkor is meghallgatod a többieket, ha ellenkező állásponton vannak, mint te. Megértő alkat vagy. Átérzed mások motivációját, empatikus vagy, mindenkihez kedvesen viszonyulsz és igyekszel megismerni és elfogadni a körülötted lévőket.

3. Kilátás
Ha a kilátást, a tájat vetted először észre, akkor követed az álmaidat és igyekszel elérni azokat a célokat, melyeket kitűztél önmagad elé. Megfontolt vagy, de egyben bátor is. Szívből segítesz mindazoknak, akiknek szükségük van rá, és ez olyan gyönyörű és nemes tulajdonság, mely a legtöbb emberből hiányzik, de legalábbis kikopik az évek során. Érzékeny vagy a többiek hangulatára és rezgéseire, ezért könnyen tudsz alkalmazkodni helyzetekhez és emberekhez, szintén fontos tulajdonságod, hogy erős benned az igazságérzet, és fontosak számodra az elveid is.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn