Ez a Szerelmi Mantra Illik Hozzád Leginkább a Csillagjegyed Alapján

Ha harmonikus és boldog párkapcsolatra vágysz, ezeket mantrákat mondogasd napi rendszerességgel. Nem kell eltelnie rengeteg időnek, és érezni fogod a változást!

Kos
Hiszem, hogy az igaz szerelem a megfelelő pillanatban fog rám találni. Készen állok arra, hogy befogadjam a szerelmet, nyitott vagyok, teljes szívemet kitárom.

Bika
Ebben az évben az összes rossz élménytől felszabadítom a szívem. Nem állítok fel többé érzelmi korlátokat az életemben, megszabadulok a szorongásaimtól, és a berögződéseimtől. Készen állok arra, hogy éljek és szeressek még ma.

Ikrek
Megérdemlem a szerelmet, amiről álmodok. Megtanulok türelmesnek lenni, és megteszek mindent azért, hogy jobban megismerjem önmagam, és a lelkem előkészítsem a legboldogabb kapcsolatra.

Rák
Szerelem tölti be az életem, és minden a legnagyobb rendben van. Nem sietek, mert tudom, hogy az Univerzum egy csodás meglepetést tartogat számomra. Nyugodt vagyok!

Oroszlán
Tudom, hogy a szerelem akkor köszönt be az életembe, amikor kellőképp fel leszek készülve rá. Megtanulom elfogadni és szeretni az életet nehézségeivel és szépségeivel együtt.

Szűz
Nem csak egy lelki társat keresek, hiszek benne, hogy az életünk teljes egészében egybefonódik, és együtt fogunk kiteljesedni. Hiszek az igaz és sírig tartó szerelembe.

Mérleg
Elfogadom az összes hibámat, hiszen ezek által értem el az a fejlődési szintet, ahol most épp tartok. Minden nehéz pillanat egy csodás lecke volt az életemben. Most már készen állok arra, hogy találkozzak az igaz szerelemmel.

Skorpió
Minden nap hálás vagyok a szeretetért, amit átérez a lelkem. Türelemmel várom az igazi szerelmet, nem sietek, kitárom a szívem, hogy be tudjam fogadni az Univerzum energiáit.

Nyilas
Semmit nem tudok már megváltoztatni, ami a múltban történt, pont ezért kíváncsian és nyitottan várom a jövőbeli eseményeket. Megnyitom a szívem, hogy szerethessek, és szerethessenek.

Bak
Az érzéseim soha nem hazudnak, a lelkemben növekszik az igaz tiszta szeretet, és a feltétel nélküli elfogadás. Követem az utam, tudom, hogy a boldogság már nincs olyan távol tőlem.

Vízöntő
Tudom, hogy a világon a legfontosabb dolog a szeretet. Nem siettetek semmit, nem kapkodok, várok türelmesen. Tudom, hogy a lelkem megérdemli a jó dolgokat, itt az ideje, hogy megjutalmazzam magam a világ legcsodálatosabb érzésével.

Halak
A szerelem keres engem, és hamarosan meg is fog találni. Addig pedig el kell fogadnom a bennem kavargó érzelmeket, a bosszúságot, a szomorúságot, a szeretetet, a kicsattanó örömet, de a csalódásokat is.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn