Ez a Titkos Homlokmasszázs Technika Másodpercek Alatt Csodát Tesz!

Az akupresszúra tudománya nem véletlenül éli napjainkban virágkorát. Nem csak specifikus problémákat, hanem az egész testet helyrehozza, illetve készteti arra, hogy regenerálja önmagát. Aki ismeri ezt az ősi technikát, hihetetlen fegyver kerül a kezébe a test regenerálására, egészsége megőrzése érdekében.

Mutatunk egy nagyszerű módszert, mely fantasztikusan hasznos, ha migrénnel, fejgörccsel vagy rossz alvással küzdesz, illetve pont felettébb stresszes időszakot élsz át, amit egyszerűen nem tudsz kezelni, eluralja az életedet. Arról nem szólva, hogy elindítja a megfelelő vérkeringést, ellazítja a görcsbe állt izomzatodat, és élénkíti az agyban az örömhormon, az endorfintermelődést.

Hogyan csináld?

Keresd meg a homlokodon, a két szemöldök közötti pontot. Óvatosan nyomkodva masszírozd ezt a pontot minimum 45 másodpercen keresztül. A gyógyítók szerint, hogy ez a mozdulat teljes harmóniába hozhatja a testet. Többek között lenyugtatja az elmét, elmulasztja a fejfájást, stresszoldó, elmulasztja az álmatlanságot, a szemnyomást és az elhúzódó fáradtságot.

Érdemes elmentened ezt az ősi technikát későbbre, hogy újra egyensúlyba hozhasd magad, ha nehéz helyzetbe kerülsz.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn