Ez az 5 Csillagjegy a Legjobb Főnök! Te Közéjük Tartozol?

Az alábbi csillagjegyek szülöttei valódi főnök-típusok.

1. Oroszlán
Született vezető, nagyon domináns alkat. A célja az, hogy mindenben a legjobb legyen. Imád a középpontban villogni, valódi karrierista, a szeme előtt egyfolytában a cél, és a fejlődés lebeg. Alkalmanként túl büszke, és arrogáns tud lenni, de ez is hozzátartozik a töretlen sikeréhez.

2. Kos
Hihetetlenül erős, és határozott csillagjegy. Született vezető, felettébb jól átlátja a problémákat, és össze tudja tartani a csapattagokat. Hajlamos arra, hogy egyszerre több projektet elindítson, ezért szüksége van alkalmanként arra, hogy a kollégái “visszafogják”.

Nem hátrál meg semmitől, tele van energiával, lelkesedéssel. Egyfolytában nyíltan kimondja mindenről a véleményét, eléggé makacs, nehezen lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről. Nem szereti beismerni, ha tévedett valamiben.

3. Ikrek
Nem ismer fáradtságot, ha munkáról van szó. Képes arra, hogy több dolgot jól csináljon egy időben. Remek tárgyalóképessége van, partnereit gyorsan, és eredményesen meg tudja győzni.

Nem szereti, ha megmondják, mit kell tennie, hiszen ő egyfolytában tele van tervekkel, ötletekkel. Egyik projektet még be sem fejezi, és már fejben érlelődik a következő. Az olyan alkalmazottakat részesíti előnyben, akik szintén képesek ezer fokon égni munka közben.

4. Rák
Bár alkalmanként, hirtelen változtatja a véleményét, és a hangulata sem a legstabilabb, mégis kiváló főnök lehet belőle. Ambíciós, és határozott személyiség, az alkalmazottai hihetetlenül bíznak benne.

A fejlődés érdekében képes bármit megtanulni, és elsajátítani, pont ezért az általa vezetett vállalkozások felettébb eredményesek lehetnek. Igényes munkájára, és külső megjelenésére is. Körültekintően választja ki munkatársait, de ugyanez elmondható a barátok megválogatására is.

5. Skorpió
Nagyon erős személyisége van, igen ambíciós, és született vezető típus. Felettébb tud lelkesedni az új dolgokért, nem szereti a monotonitást. Kritikus, és arrogáns is tud lenni, és ez nagyon befolyásolja az emberi kapcsolatait.

A Skorpió főnököt úgy kell elfogadni, ahogy van. Vita esetén meg kell várni, amíg kitombolja magát, majd csak utána lehet higgadtan, és eredményesen beszélni vele.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn