Ez Az Egyszerű Számmisztikai Trükk Rengeteg Pénzt Hozhat Számodra!

A pénz egy olyan szimbólum, ami megmutatja mennyire vagy tudatában a saját teremtő képességednek. Az, hogy mennyi pénz áramlik hozzád, vagy mennyire marad távol tőled, csak attól függ milyen a viszony a pénz energiája és a te energiád között. Ha nem vagy összhangban a saját energiáddal, akkor a pénz nem tud áramlani hozzád!

Ahhoz, hogy ez megváltozzon összhangba kell kerülnöd a pénz energiájával. És ahogy az élet minden területéhez a numerológia ehhez is ad számodra egy energetikai útmutatót a születési dátumodból kiszámítva, ami segít neked összehangolódni a pénz energiájával azáltal, hogy megtanítja neked, hogyan kezeld a pénzt és mi a legfontosabb tanulnivalód a pénzzel kapcsolatban.

Ez a szám megmutatja számodra, hogy milyen a viszonyod a pénz lelki energiáihoz. Megtudhatod, hogyan vonzhatod magadhoz a pénzt. Láthatod, hogy mit jelent az életedben a pénz és az anyagiak területe, és ideális esetben milyen jellegű munkával tudod a legtöbb pénzt magadhoz vonzani.

A számmisztikában a 8-as a pénz és a siker száma. Hatása egyértelműen pozitív, különösen akkor, ha céltudatosak és elszántak vagyunk. A 8-as szám bárhol megjelenik, sikert hoz pénzügyi téren, pl. bankjegyen, bankszámlán, bankkártyán vagy a PIN kódban stb. Az is kedvező hatású, ha egy számsor számjegyeinek összege adja ki a 8-as számot. Pl. bankautomata kódja: 0962, 0+9+6+2=17, 1+7=8.

Nézzük a többi számot:

1-esek (akik 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtek)

Az 1-esek öntudatosak és magabiztosak minden területen, így a pénzügyekben is határozott elképzeléseik és céljaik vannak. A kigondolással nincs gondjuk, de a kivitelezéssel már lehet. Ennek egyik oka, hogy elvárják, hogy a külvilág rajongjon értük. Nemcsak elismerésre és támogatásra vágynak, hanem privilégiumokra is, vagyis olyan előjogokra, amelyeket más nem kap meg. Ezzel semmi baj, ha valami extrát nyújtanak cserébe, és nem csupán a sült galambot várják.

• Jótanács: Igyekezzenek pontos célokat kitűzni határidőkkel és egyéb paraméterekkel, utána kitartóan és szorgalmasan tegyenek érte. Törekedjenek arra, hogy valamiben kitűnjenek. Az ő erősségük az egyéniségük, okosan ezt pénzre válthatják…

2-esek (akik 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtek)

Bár a 2-esek kicsit bizonytalanok és befolyásolhatók, de remek csapatjátékosok. Ők akkor képesek nagy teljesítményre, ha másokról van szó. Főleg akkor, ha a többiek gyerekek, betegek vagy elesettek. Nem erősek az ötletek gyártásában, de a kivitelezésben annál inkább. Ha valaki megmondja, hogy mit, akkor ők azonnal tudják, hogyan. Azonban a pénzhez nem jó viszonyuk, mert gyakorta a többiek döntése alapján fektetnek be vagy vásárolnak. Nehéz eldönteniük, hogy ki az, akire javasolt hallgatniuk.

Jótanács: Legyen egyfolytában félretett pénzük, képezzenek vésztartalékot! Ennek tudata biztonságérzetet fog jelenteni. Ha bármit vennének, akkor adjanak maguknak időt az átgondolásra, és ne hagyják magukat se rábeszélni, se sürgetni.

3-asok (akik 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtek)

A 3-asok könnyedek, mozgékonyak, ezért nem tulajdonítanak túlzott jelentőséget a pénznek. Ezért előfordulhat, hogy csupán akkor észlelik, hogy baj van, amikor már elfogyott minden pénzük. Sajnálatos módon hajlamosak a szétszórtságra és a felelőtlenségre is, így az sincs kizárva, hogy elveszítenek pénzt, vagy észre sem veszik, hogy valaki megkárosította őket. Az a szerencséjük, hogy jószívűek, vagyis sokszor gondolkodás nélkül adnak, és az „aki ad, az kap” elv működése eredményeként valahogy egyfolytában jön hozzájuk pénz.

Jótanács: Valamilyen formában vezessék a bevételeiket és a kiadásaikat, hogy lássák, mire mennyi pénz megy el. Emellett nagy dolog lenne, ha elérnék, hogy legyen valamennyi tartalék is. Nagyobb vágyaikat ebből finanszírozhatják anélkül, hogy eladósodnának. Pl. utazás, könyvek stb.

4-esek (akik 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtek)

A 4-esek szorgalmasak, beosztóak és kitartóak. Nekik nincs gondjuk azzal, hogy megdolgozzanak a pénzért. Egyfolytában van munkájuk, de pénzük még sincs. Ennek oka lehet, hogy sok élősködő él belőlük. „A tücsök és a hangya” meséből ők a hangya szerepében vannak. A másik ok az lehet, hogy folyton spórolnak, félretesznek, ahelyett hogy élveznék a pénzt. Lehet, hogy több helyen is van számlájuk, megtakarításuk, de „nem tudnak” pl. egy új tavaszi kabátot venni maguknak.

• Jótanács: Vegyék észre, ha az hagyja el a szájukat, hogy „én ezt nem engedhetem meg magamnak”! Ez a létező legkárosabb mondat, amely felér egy öngóllal. Azonnal szokjanak le róla, és kezdjék el magukra költeni a pénzüket! Hiszen a pénz a levegőhöz hasonlóan működik: beszívjuk a tüdőnkbe, ezután kifújjuk…

5-ösök (akik 5-én, 14-én vagy 23-án születtek)

Az 5-ösök szerencsések, joviálisak, jóindulatúak. Ha van, bőkezűen adnak. Ha nincs, akkor sem esnek kétségbe, mert csupán ki kell gondolniuk, hogy mire vágynak, és hamarosan megkapják. Ez csupán akkor működik, ha nem görcsölnek rá, és ha nem élnek vissza ezzel. Életükben vannak nagy fordulatok, ebben a helyzetben hol temérdek pénzük van, hol mindent elveszítenek, de egyfolytában rendbe jönnek. Ezt köszönhetik pozitív alaptermészetüknek, és annak, hogy a sors a tenyerén hordja őket.

Jótanács: Éljenek a szerencséjükkel, de sose éljenek vissza vele! Próbára tehetik szerencséjüket szerencsejátékon, de ne essenek túlzásba. Segíts magadon, Isten is megsegít. Tűzzenek ki értelmes célokat, és küzdjenek meg érte, ne várják a sült galambot!

6-osok (akik 6-án, 15-én vagy 24-én születtek)

A 6-osok kedvelik a pénzt, és kedvelik költeni is. Az a jó, hogy erősek, így képesek megdolgozni a pénzért, de mivel lusták, igyekeznek megúszni, ha van rá mód. Ezzel nincs semmi baj addig, amíg nem tartatják el magukat. Remek érzékük van a gyönyörű dolgokhoz és az értékekhez is. Ösztönösen tudják, hogy mi az, ami értékálló, vagyis mibe javasolt befektetni. Ez segít nekik abban, hogy egyfolytában legyen pénzük, akkor is, ha előtte költekeztek. Emellett népszerűek, mert szívesen adnak. Bárkit bármikor megvendégelnek.

Jótanács: Hasznosítsák azt a képességüket, hogy megérzik, mi a tartós érték, de ne csupán az ösztöneikre hallgassanak, hanem képezzék is magukat ilyen téren. Ezenkívül legyen egyfolytában valamennyi dugipénzük. Ehhez csupán előre meghatározott vész esetén nyúljanak!

7-esek (akik 7-én, 16-án vagy 25-én születtek)

A 7-esek kiemelkedően szigorúak önmagukkal. Egyfajta aszkézisre hajlamosak. Képesek megtagadni önmaguktól minden élvezetet, vagyis megkeresik a pénzt, de nem engedélyezik annak élvezetét. Ettől sokszor kedvetlenek és a környezetük szerint mogorvák. A népszerűség hiánya gyakorta hátrányos helyzetbe hozhatja őket, emiatt előfordul, hogy a többiek kerülnek előnybe csupán azért, mert barátságosabb a stílusuk. Sajnálatos módon ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy korán megkeseredjenek, és legyintsenek az egészre.

Jótanács: Igyekezzenek jobban szeretni embertársaikat! Legyenek elnézőbbek másokkal – és önmagukkal is -, így derűsebben könnyebb lesz érvényesülniük, és több elismerésben részesülniük. A pénzt, amit megkerestek, osszák el! Jusson élvezetekre és tartalékképzésre is.

8-asok (akik 8-án, 17-én vagy 26-án születtek)

Elméletileg nekik a legjobb a viszonyuk a pénzhez. A 8-asok céltudatosak, és nem ismernek lehetetlent. Addig küzdenek, amíg meg nem szerzik azt, amit szeretnének. Nem törődnek se fizikai fájdalommal, se szellemi terhekkel. Ugyanakkor gyakorta nevezik őket törtetőknek és érdekembereknek. Ez abból adódhat, hogy ők nem érnek rá a többiek lelkének ápolgatására, ha robognak a céljuk felé. Ebben a helyzetben beszűkül a látókörük arra az egy dologra, amit kitűztek maguknak.

Jótanács: Maradjanak céltudatosak, de igyekezzenek másokat is segíteni! Legyen egyfolytában idejük jótékonykodni, sőt az lenne a legjobb, ha folyamatosan részt vennének valamilyen segélyszervezet munkájában. A „jótett helyébe jót várj! ” elv működni fog, és meglátják, hogy nem volt energiapocsékolás segíteni…

9-esek (akik 9-én, 18-án vagy 27-én születtek)

A 9-es nem pénzes szám, vagyis ha van pénzük, akkor egyfolytában elosztogatják. Ennek két oka van: 1) Nem fontos számukra vagyon. 2) Humánus beállítottságuk nem engedi, hogy szenvedni vagy nélkülözni hagyjanak másokat. Nemcsak embereket, hanem állatokat és minden élőt is meg szeretnének menteni. Valódi jó emberek, akik jólelkűek, jószívűek, jóindulatúak stb., épp ezért sokszor nem tudnak érvényesülni és tájékozódni ebben az anyagias világban. Olyanok, mint akik egy másik bolygóról érkeztek.

Jótanács: Gyakorolják a józanságot anyagi téren: írják össze a bevételeiket és a várható kiadásaikat, és tartsák magukat ehhez! Emellett képezzenek valamennyi tartalékot, amit csupán akkor használhatnak fel, ha nekik van rá szükségük. És „szerezzenek be” egy földön járó társat!

faceportal
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn