Ez okozza a legtöbb problémát az életedben, a csillagjegyed alapján

A továbbiakban elolvashatod azokat az okokat, amelyek a alapján a legtöbb bosszúságot okozzák neked a mindennapi életben. Ezekre kellene több figyelmet fordítanod az elkövetkezőkben, ha még nem tetted meg.

Kos
A fizikai leterheltség, az anyagiak és a családi viszályok, illetve a hozzád közel állókkal folytatott viták veszik ki belőled a legtöbb energiát. Nem számít, hogy a kiindulási ok mennyire banális, könnyen robbansz.

Bika
Akkor húzod fel magad a legjobban, ha egy használati tárgyad csődöt mond. Ha a TV nem kapcsol be, vagy vacakol a betöltéssel, ha a kocsi nem indul, vagy a telefon lemerül, egészen kikelsz magadból. Mintha egy másik személyiség törne a felszínre belőled.

Ikrek
Egészen megfeszülsz, ha valami nem a terveid szerint alakul. Hibázni számodra, legyen az bármilyen banális ballépés is, egyszerűen megbocsáthatatlan. Olyankor a földbe tudnád döngölni magad.

Rák
Képtelen vagy elviselni, ha valaki nem ad neked igazat. Nem állhatod, ha valaki ellenkezik veled, még akkor is, ha nem neked van igazad. Hihetetlenül nehezen vallod be, ha tévedsz, még magadnak is.

Oroszlán
Igazából konkrét oknak sem kell lennie ahhoz, hogy felhúzd magad. Bármilyen aprócska probléma is képes kizökkenteni az egyensúlyodból, ha olyan hangulatodban vagy. Bár mentségedre legyen, amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is száll. Azért ez nem túl nagy vigasz a környezeted számára.

Szűz
A tisztasággal és rendezettséggel van a legnagyobb problémád. Vagyis, amikor ez nem áll fenn. Otthon, a munkahelyen vagy bárhol, ahol pont tartózkodsz. És ezt nem átallsz szóvá is tenni.

Mérleg
Nehezen tudod elviselni a zajt, ha pont pihenni akarsz. Ha úgy döntesz, hogy lazsálsz, azt nyugalomban és csendben akarod tenni és bármilyen apró és adott pillanatban kellemetlen zaj ki tudna kergetni a világból.

Skorpió
A legnagyobb stressz forrásod a dugóban ácsorgás és az, ha megrekedsz valahol, pedig nagyon igyekeznél eljutni egy adott helyre. Ebben a helyzetben pattanásig tudnak feszülni az idegeid, főleg, hogy tisztában vagy a ténnyel, nem tehetsz semmit.

Nyilas
Eléggé pontos vagy, és ha valaki késik egy megbeszélt találkozóról, akkor az átlagosnál jobban ki tudsz kelni magadból. Valószínűleg ez másnak nem elegendő indok tőled, de számodra a legrosszabb, ha várakoznod kell.

Bak
Ha tervezel valamit, legyen az egy kirándulás egy találkozó munka ügyben vagy egy baráti összejövetel, kedveled, ha minden a terv szerint megy, az utolsó részletig. Nem állhatod, ha valaki az utolsó pillanatban mond vissza valamit, mert akkor borul az összes egyéb terved is.

Vízöntő
Akkor vagy a legfeszültebb, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit hogyan kellene tenned. Még akkor is, ha puszta jóindulat vezérli az illetőt, hiszen nálad ez szemrehányásként csapódik le.

Halak
Akkor vagy a legdühösebb, ha egy megmérettetésen nem olyan eredményt érsz el, amelyre számítasz. Lehet szó munkáról vagy egy vizsgáról. Mivel perfekcionista vagy, azt szeretnéd, hogy az életedben minden tökéletesen alakuljon. Ezzel semmi baj, de ettől egyre inkább jobbá kellene válnod, azonban te hajlamos vagy elkedvetlenedni, minden ballépés után.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn