Ezek a csillagjegyek mindennél jobban szeretik a háziállataikat

Némelyik csillagjegy mindennél jobban szereti az állatokat, de ez szerencsére fordítva is igaz rájuk. Nézzük kik ők…
 
Kos
Szinte minden állatot egyformán szeret. Míg bizonyos csillagjegyek a kutyák vagy macskák szerelmesei, addig ők egyformán kedvelik az összes állatot. Csodálják az élővilágot, valódi természetvédők, de az állatvédelmi csoportok nagy harcosai is.
 
Bika
Nemcsak a kisállatok, hanem a háztáji, nagytestű élőlények nagy kedvelői is. Ők mindig is szerettek gazdálkodni és ebben partnerként tekintenek az állatokra.
 
Rák
Érzelmesek és érzékenyek, rossz napjaikon mindig felüdíti őket az állatok szeretete. Bennük sosem csalódnak és náluk vigaszra lelnek. Imádják a szőrös emlősöket, legyen az kutya, cica vagy törpenyúl. Gondoskodó énjük különösen érvényesül a kisállatok irányába.
 
Szűz
Gyakran határozottak, már-már kicsit elhatárolódóak az emberektől, irányítanak és nem bánják, ha nem szeretik őket emiatt. Az állatok iránti szeretetük határtalan, inkább macskásak.
 
Halak
Természetszerető jegy: a növényeket és az állatokat is csodálja és tiszteli.
 
Oroszlán
Tényleg az állatok királya. Amilyen egós és énközpontú az emberekkel, annyira lágy az állatokkal. Védelmezi, szeretgeti őket, élvezi, ha az állatok is rajongással pillantanak rá.
 
colore
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn