Ezek a Csillagjegyek Mindig Megteszik az Első Lépést

Ha a pártalálásra gondolunk, vannak olyan típusok, akik nagyon félénkek és egészen lebénulnak, ha ismerkedésre kerül a sor.
Ott van viszont az ellenkező tábor, akik sem az időponttal, sem a körülményekkel nem foglalkoznak, hanem bátran, minden hezitálás nélkül teszik meg az lépést annál, aki nekik tetszik. Nézzük, hogy mely csillagjegyek tartoznak ide.

1. Kos
Amint egy Kos biztos benne, hogy mit akar, azonnal cselekszik és ez egy pillanatnyi stresszt sem okoz neki. Tudja, hogy a sikere csakis rajta múlik és senki mást nem tesz felelőssé azért, ha elbukik. Az 1. lépést felettébb optimistán teszi meg, bízva abban, hogy megkapja, amire vágyik. Ha tapasztalja erőfeszítései leghalványabb eredményét is, az még inkább motiválja őt.

2. Oroszlán
Az egyik legmagabiztosabb jegy, aki tudja, hogy mennyit ér és azt nem fél kamatoztatni. Hihetetlenül nehéz neki ellenállni, ami csak segíti őt a cél elérésében. Sokan értékelik erős karakterét. Nem számít, hogy alig ismer valakit és az sem, hogy meddig kell küzdeni érte. Ha érzi, hogy akarja a másikat, nincs előtte akadály. Mindent megtesz azért, hogy ne tudd kiverni a fejedből a következő beszélgetésig, találkozásig.

3. Skorpió
Lehet, hogy talán kissé rámenősnek tűnik, amikor az 1. lépést megteszi, de erős benyomást akar tenni rád. Úgy gondolja, hogy az a meghatározó egy másik ember megítélésében. Szereti a kapcsolat kezdetén tapasztalható izgalmakat és ez az ő üzemanyaga az udvarláshoz. Ha tetszel neki, akkor minden bókot bevet, hogy elcsábítson. Bármiről képes beszélgetést kezdeményezni, nem akar egyetlen értékes percet sem veszíteni.

4. Bak
Ha párkapcsolatról van szó, valószínűleg a legkomolyabb csillagjegy. Nem érdeklik a futó kalandok. Amit igazán akar, az egy stabil, érett, hosszú távú kapcsolat. Ennek érdekében bátran teszi meg az 1. lépést, ha egy olyan személlyel találkozik, aki őszintén felkelti az érdeklődését és mindent megpróbál, hogy a közelébe kerülhessen. Alapvetően addig képtelenek nyugodni, amíg meg nem szerzi azt, akit kiszemelt.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn