Ezek a Szemek Belelátnak a Lelkedbe! Neked Melyik a Legszimpatikusabb? Egy Igazán Érdekes Dolgot Tudhatsz Meg Magadról Most

Ismered a mondást? A szem a lélek tükre…
Mindent tükröz, mindent lát és láttat. Szomorú vagy vidám valaki – bármit mond a száj, az igazságot egyfolytában a szem jelzi.

Válassz tehát egy szemet a 9 közül.

1-es szem: Hihetetlenül nyitott személyiség vagy. Bárkit beengedsz az életedbe és a szívedbe. Vállalod a lelki sérülés kockázatát, de úgy gondolod, inkább ez, mint az elzárkózás. A saját problémáidat viszont megtartod magadnak, azt nem tárod a világ elé. Leginkább másokért élsz, akkor is, ha te magad belül pont rosszul vagy.

2-es szem: Lelkiismeretes ember vagy. Igyekszel egyfolytában helyesen cselekedni. Azt tartod, a tetteid változást hoznak a többiek életében, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Észreveszed az élet igazságtalanságait, rossz történéseit, de az észrevételeidet megtartod magadnak. Inkább azon dolgozol, hogy a lehető legjobb ember légy. Hasznosan szeretnéd élni az életed, amit kaptál.

3-as szem: Ha ezt a szemet választottad, akkor a te lelked mélyen legbelül megkínzott. A múltad nem egyszerű, nem nyugodt, hanem nagyon is viharos, s ez hatással van rád a mai napig. Az életről azt gondolod, nem más, mint beteges tréfa. A sötét gondolatokat viszont megtartod magadnak, s igyekszel mindenhol békét keresni, s találni. Valószínűleg épp ezért remekül felállsz és összeszeded magad, ha elbuksz. Rengeteg csapást elviselsz. S ne aggódj, a kilátásaid olykor meglepően naposak.

4-es szem: Te filozofikus alkat vagy. Szerinted az élet egy kirakós játék, melynek a darabjait addig forgatod, míg össze nem illenek. Sokat gondolkozol, alkalmanként még túl is gondolod a dolgokat. Egyfolytában arra törekszel, hogy a dolgok mélyebb jelentését is megértsd. Alkalmanként elbizonytalanodsz, de bizonytalanságodat a külvilágnak soha nem engeded látni. Egyfolytában magabiztosnak mutatod magad!

5-ös szem: Te vagy a titokzatos ember! Rengeteg szerencsét annak, aki téged ki akar ismerni, hisz ez még sokszor neked magadnak sem sikerül. Rettenetesen ellentmondásos személyiség vagy, hangulatod napról napra változik. Jellemző rád, hogy keveset beszélsz, nem mutatsz magadból sokat a világnak. Inkább figyelsz, és csupán akkor szólsz, ha biztos vagy a mondandód igazságában. Tetteid olykor megtévesztőek.

6-os szem: Ha ezt a szemet választottad, akkor te mélyen érzékeny ember vagy. Mindent észreveszel és meg is jegyzed. Nem felejtesz. A világ és te úgy vagytok, mint a borsó, meg a héja. Harmóniában éltek egymással. Mély érzésű vagy, könnyen nevetsz és könnyen is sírsz. Ez olykor törékennyé tesz, de sosem látszik. Inkább azt mutatod mennyire éles elméjű vagy. Gyakorta brillírozol abban, hogy környezetedben először észleled, mi várható a jövőben.

7-es szem: A te személyiséged mélyen belül tüzes. Energikus, szenvedélyes ember vagy. Nálad nincsenek árnyalatok.: minden fekete vagy fehér. Te szeretsz vagy gyűlölsz. Azonnal alkotsz véleményt és gyorsan döntesz. A temérdek energia benned sokszor idegességnek látszik. Egyfolytában nagy téten játszod az életet.

8-as szem: Különc személyiség vagy. Érdeklődésed, hited, tetteid a többiek számára szokatlanok. Nem érdekelnek a szokások és a hagyományok. Mindig is kissé más voltál. Életedben gyakorta teszel szokatlan dolgokat, s a következményekkel nem törődsz, nem érdekel, mi marad utánad. Nem árulsz zsákbamacskát, mindent megmutatsz magadból. S csupán nevetsz azokon, akik esetleg elítélnek téged. Te leginkább azt akarod, hogy több ember legyen olyan különc, mint te. Szereted, hogy eltérsz az átlagtól.

9-es szem: Te vagy az intuitív, ösztönös ember. Te kimondottan az ember vagy aki tökéletesen érti a környezetét és a körülötted lévő embereket. Azonnal tudod mit fejez ki a többiek arckifejezése, hangszíne. És egyfolytában tudod, mikor hallasz hazugságot. Őszinte ember vagy: pontosan azt mutatod, amit gondolsz. Bár többnyire nem folyamodsz praktikákhoz, pontosan tudod, hogyan kell másokat manipulálni, s azt is azonnal kiszúrod, ha ezt valaki veled akarja megtenni.

Áruld el nekünk, illett rád amit olvastál?

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn